Ο κολαούζος, οι κολαούζοι, το 1+1 δώρο και στο βάθος το χωριό!!! (Με αφορμή τις εμμονές και κουτοπονηριές της εκλεγμένης ομάδας του Συνδυασμού “Κοζάνη Μπροστά” του Ε. Σημανδράκου)

30 Αυγούστου 2022
09:21

  • Η συμμαχία των πέντε…

  • Η ασχήμια των “υπέρ…”

Η μετά Βαγγέλη Σημανδράκου εποχή στον Συνδυασμό “Κοζάνη Μπροστά” θυμίζει και έχει πολλά κοινά σημεία των πολιτικών που ακολουθούν τα σούπερ μάρκετ. Για παράδειγμα οι πολιτικές τιμών όπως το 1+1 δώρο, τα 2+1 κ.α…. Με άλλα λόγια και μάλιστα σοφά, αυτό που απουσίαζε και απουσιάζει είναι η πολιτική, η πολιτική παιδεία. Κοινώς έχουμε να κάνουμε με ένα μπακάλικο κακής ποιότητας και με πολλές ελλείψεις στα “προϊόντα” του!!!

Όλα αυτά επιβεβαιώνονται με τις αλλαγές που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και αφορούν θέσεις που δόθηκαν σε Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού οι οποίες μάλιστα αποφασίσθηκαν με πολύ μεγάλη δόση απαξίωσης και ανηθικότητας προς το πρόσωπο τού εδώ και περίπου ενός μηνός Δ.Σ. Ιερεμία Δαβιδόπουλου. Το ευτελές επιχείρημα, του είναι ακόμη νωρίς, μόλις ανέλαβε ή ότι δεν τον θέλει ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας και ότι άλλο ακούσθηκε και θα ακουσθεί, είναι απαράδεκτο απολίτικο και ανήθικο.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας από την στιγμή που πορεύεται με την συνεργασία του τριμερούς σχήματος, οφείλει να σεβαστεί τις αποφάσεις που πηγάζουν μέσα από αυτήν. Διαφορετικά δεν υφίσταται συνεργασία.

Τώρα, ο Συνδυασμός μας δεν οικοδομήθηκε για να δημιουργήσει “υπέρ Αντιδημάρχους” αλλά να υπηρετήσει το κοινωνικό και μόνον σύνολο. Εξάλλου μου είναι πολύ εχθρικές αυτές οι λογικές και νοοτροπίες. Είναι η παιδεία μου βλέπετε, τα πιστεύω μου. Τελεία και παύλα.

Η πορεία και το όποιο μέλλον του Συνδυασμού πρέπει πολύ σύντομα – έχουμε αργήσει πάρα πολύ – να συζητηθεί σε μία έκτακτη Γ.Σ. όπου εκεί θα μιλήσουμε για τα πάντα. Εκεί βρίσκονται οι απαντήσεις που δεν δόθηκαν ποτέ και από τον Βαγγέλη Σημανδράκο.

Τα καθρεφτάκια, τα φουρφούρια και οι νάρκισσοι είναι από άλλα ανέκδοτα ξένα προς εμάς.

Τέλος για τον κολαούζο, τους κολαούζους και το χωριό,βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει λιγάκι!!!

Σημείωση: Για την συνέχιση της όποιας συνεργασίας ή όχι με την παράταξη του Δημάρχου την απόφαση θα την πάρει η Γ.Σ. του Συνδυασμού και όχι οι έξι Δ.Σ.. Οι συγκεκριμένοι είναι πολύ μικροί για τα μεγάλα και πολύ μεγάλοι για τα μικρά…

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Κοζάνη, Σεπτέμβριος 22

9 σχόλια

  • πολυ ευστοχη αναρτηση ο συνδυασμος να συνκληθει αμμεσα και να παρουν μερος ολοι και να παρουν αποφασεις οχι οι τρεις -τεσσερις δημ συμβουλοι του συνδυασμου

  • Ο συνδυασμός στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τι ψηφοδέλτιο ; Δεν υπάρχει συγκολλητική ουσία σε αυτούς που κατεβαίνουν σε ένα ψηφοδέλτιο και έχουν συναντηθεί εκεί για πρώτη φορά. Γι’αυτό και δεν είναι ούτε παράταξη ούτε συνδυασμός , ούτε υπάρχει γενική συνέλευση συνδυασμού , γι’αυτό και.δεν έχει συγκληθεί ποτέ μέχρι τώρα . Και ούτε θα συγκληθεί . Το πολυ πολύ να μαζευτούν 5-6 άτομα. Τώρα αν θα ξανακατέβει ο Θεόφιλος υποψήφιος;

  • ΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΔΗΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ…..

  • Από τους δημοσιογράφους θα πρέπει όλοι μας να έχουμε απαίτηση να γράφουν και να μιλούν σωστά τα ελληνικά,επειδή αποτελούν εν δυνάμει τους δασκάλους μας δια βίου.Προσωπικά την έχω,ίσως σε υπερβολικό βαθμό.Ο κος Παπαδόπουλος ήθελε να αναφερθεί στην εποχή μετά την αποχώρηση του κου Σημανδράκου από τα αυτοδιοικητικά,ωστόσο γράφοντας ‘’μετά Σημανδράκου ‘’ αναφέρεται άθελά του στην εποχή Σημανδράκου.Λεπτομέρεια θα πείτε,εμείς καταλάβαμε!Έτσι είναι,ωστόσο αλλάζει όλο το νόημα.Για την ουσία δεν έχω να πω κάτι,δεν γνωρίζω κανέναν,δεν ψηφίζω στην περιφέρεια Κοζάνης.Να είστε όλοι καλά.

  • Κύριε Παπαδόπουλο η πικρία που βγάζετε για το γεγονός ότι δεν εκλεγείκατε βγάζει μάτι, πάρτε το απόφαση ότι οι πολίτες αυτού του Δήμου δεν σας θεωρούσαν ικανό για αυτή τη θέση… προσπαθήστε λοιπόν να δείτε τι κάνετε λάθος μπας και κάποια στιγμή το καταφέρετε… αν και δεν το νομίζω.

    • ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΙΣΩΣ ΦΤΑΊΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΑΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΈΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ, ΙΣΧΥΟΥΝ. ΓΙΑΤΊ ΣΑΣ ΠΕΙΡΆΖΟΥΝ;

      • ΚΑΡΑΡΧΙΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ… ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ….

  • Αμεση συγκληση του συνδυασμου σαββσ αλλιως θα χρεωθεις εσυ τα υπογεια παιχνιδια εαν σεβεσαι την δημοκρατια και τους 60 υποψηφιους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.