kozan.gr: Αν κι εισηγήτρια του θέματος, δεν τα ήξερε καλά η Κατερίνα Δαδαμόγια και τ’ άκουσε από την Μαρία Καρυπίδου που την “έσφαξε” με το βαμβάκι (Βίντεο)

30 Αυγούστου 2022
10:46

 

Αν κι εισηγήτρια του θέματος, δεν τα ήξερε καλά η Κατερίνα Δαδαμόγια και τ’ άκουσε από την Μαρία Καρυπίδου που την “έσφαξε” με το βαμβάκι. Δείτε τι συνέβη στη σημερινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.

20 σχόλια

  • Σιγά Μαρία το θέμα που ήθελες και εξηγήσεις.Η Δαδαμογια δηλαδή επειδή δεν θυμόταν το ποσό είναι απροετοίμαστη και πρέπει να την προσβάλλεις αλλα τελικά άλλον προσβάλλεις και εκθετεις.

  • μπραβο στην κυρια καρυπιδου που ανεδειξε για ακομη μια φορα την ανεπαρκεια της ευνοουμενης του κασαπιδη

  • Αλλάζουμε πορεία -μεταναστευση
    Αλλάζουμε πορεία -μηδεν ανάπτυξη
    Αλλάζουμε πορεία -αλαζονεια
    Αλλάζουμε πορεία -κοροιδα βγείτε στην ανεργία!!!!!
    Κασαπιδης ΤΈΛΟΣ

    • Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες…
      Καμιά ελπίδα για τον τόπο

      Το μέλλον όλων θα ήταν η Γερμανία αλλά με τα χάλια που έχει κι αυτή, μας βλέπω να το κόβουμε κατά την Αφρική με τους ζουλού…

  • Μια χαρά τα πάτε Κασαπιδη. Ένα όμως. Ορισμένοι το κάνανε τσιφλίκι τους και θα σας εκθεσουν προσέξτε.Προσεξτε τις αποφάσεις που παίρνετε. Δεν αντέχει ο πολίτης άλλο να φορολογείται και ορισμένοι να κοιτάζουν μόνο το αραλίκι τους. Η Αυτοδιοίκηση είναι για να παράγει έργο και όχι για να βολεύονται οι επιτήδειοι. Ψάχνουν θέσεις για να αραξουν και να βολεύονται με το αζημιωτο. Μην τους δίνεται αυτό το δικαίωμα γιατί αλλοίμονο τότε στους εργατικους.Αυτοι θα κάνουν μεγάλο κακό στην Περιφέρεια. Φορολογουμαστε για το κράτος όχι για τους τεμπελχαναδες.

  • Δώσαμε σε εξωτερικό συνεργάτη.να μας πει πόσα θει για την απεντομοση και είπε 2500 ευρώ. Και τα υπόλοιπα 3500 ειναι για επανάληψη.και έτσι έμεινε ευχαριστημένη η Μαρία. Δυσκολο πολύ το θέμα. Δηλαδή ρε Μαρία που ζητάς και εξηγήσεις αν με ρωτήσεις πόσο κάνουν τα γυαλιά που φοράω και σου πω δεν θυμάμαι θα με πεις άπροετοιμαστη;

  • Η εκλογή του ήταν συγκυρία μιας στρατηγικής που διαμορφώθηκε με τακτικές κινήσεις από ένα άνθρωπο και κάποιους συνεργάτες στην κοζάνη.αυτο ήταν το εφαλτήριο της επιτυχίας του.απαξιωσε και έριξε τους πάντες.αυτο συμβαίνει και με τους νυν περιφερειακούς συμβούλους και με όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν.γελαει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

  • Κρίμα που τόσα χρόνια την κυρία Μαρία δεν διόρθωσε κάνεις!!
    Και δεν το διαφήμισε στο πανελλήνιο, χρειάζεται όμως.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.