kozan.gr: Άλλη μια επιβεβαίωση του kozan.gr ότι η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κ. Δαδαμόγια δε σηκώνει το τηλέφωνο σε όσους την αναζητούν – Δείτε το ύφος με το οποίο απάντησε στον Απόστολο Τζιώτζη κατά τη συνεδρίαση της σημερινής Οικονομικής Επιτροπής στην Περιφέρεια όταν της είπε ότι την παίρνει τηλέφωνο και δεν το σηκώνει (Βίντεο)

30 Αυγούστου 2022
11:01

Άλλη μια επιβεβαίωση του kozan.gr ότι η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια δε σηκώνει το τηλέφωνο σε όσους την αναζητούν. Δείτε το ύφος με το οποίο απάντησε στον περιφερειακό σύμβουλο της αντιπολίτευσης  Απόστολο Τζιώτζη κατά τη συνεδρίαση της σημερινής Οικονομικής Επιτροπής στην Περιφέρεια όταν της είπε ότι την παίρνει τηλέφωνο και δεν το σηκώνει.

31 σχόλια

  • 12 μηνες σας μειναν κοπελα μου και μετα σπιτια σας ,μην εχεις υφος 40 καρδηναλιων,οπως ο περιφερειαρχης σου ελεος

  • Δεν μας κανει εντυπωση η συμπεριφορα της κυριας ταδε..
    υφος χιλιων καρδιναλιων και στυλακι εμεις ειμαστε κι αλλος κανεις
    κλασσικα νεοδημοκρατικα πραγματα , για να δουμε ομως σε λιγους μηνες που εχουμε εκλογες ποσο θα εχουν αυτο το υφακι των χιλιων καρδιναλιων οι νουδουλες ολες αρσενικες και θυληκες , γιατι οταν θα γινει η αποκαθηλωση του μπλε συρφετου και πανελλαδικα και περιφερειακα θα γελασουμε ολοι εμεις και θα κλαινε πολλα μουτρακια!

  • ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ…
    ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΖΟ ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΠΕΖΕΨΕΙΣ !

  • Η κατάλληλη στιγμή είναι όταν ψηφίζουμε
    Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου
    Το ύφος αυτό είναι όπως την μετάδοση του κορονοϊού το έχουν όλοι στο πολιτικό τους DNI
    Αρχής γενομένης του αρχηγού να τους χαιρόμαστε
    Οι Νέα Δημοκρατία υπέρμαχος του Ιδιωτικού Τομέα με αντιλήψεις διορισμού τους στον Δημόσιο Τομέα και Απόλυτο έλεγχο του Ιδιωτικού Τομέα
    Δείτε μετακλητούς στον Κρατικό τομέα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εάν έχω άδικο ζήτω συγνώμη εκ των προτέρων

    • Θα περιμένεις το τέλος του Κασαπιδη για πολύ καιρό ακόμη, 17 χρόνια τουλαχιστον. Θα βαρεθείς καημένε να περιμένεις.

  • Ε συνολικό φαινόμενο, γι’αυτό και λιγα τα ψωμιά τους ακομη. Φάνηκαν απο τους πρώτους μήνες. δυστυχώς να περιμένουμε στωικά να περασει απλά η 4ετια! ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!!

  • Α ρε κασαπιδη τι εκανες, αφησες την ΠΡΩΤΗ ΓΚΑΤΖΑΒΕΛΗ για να βολεψεις άλλους και στην καστορια με αφαντη και ανυπαρκτη σε θεση ευθυνης,γρεβενα;αστα να πανε,αλλαγες που σε καταστρεφουνε,αφηστε ρε το υφος γιατι τελειωνει ο χρονος σας ετσι που το πατε,ξεχαστε τα ποσοστα που σας δωσαμε το 2019.

  • Η αντιπεριφερειαρχης μετά του Περιφερειαρχη πρέπει να κάνουν ενημέρωση, να βγάλουν στη φόρα τα της ΕΠΤΑΚ.Να μάθει ο καθένας τι οφειλές είναι αυτές.

    • Η κυρία Δαδαμογια είναι η αιρετή εκλεγμένη με δημοκρατικό τρόπο από τον λαό της Δυτικής Μακεδονίας. Αυτήν ψηφίσαμε και ο κ. Κασαπιδης της διόρισε αντιπεριφερειαρχη πε Κοζανης. Αξία η Κατερίνα. Τα άλλα παραμύθια.

  • H κ.Δαδαμόγια από τότε που Εγινε Αντιπεριφερειάρχης δεν σηκώνει τηλέφωνα σε κανέναν αλλον Αντιπεριφερειάρχη.
    Πρίν Αναλάβει όμως και ηταν Εντεταλμένη Σύμβουλος μιλούσε με όλους γιατι Αλλαξες Κατερινάκι.
    Είναι σε πολύ δύσκολη θέση όλοι στην ΖΕΠ
    ΟΙ Αντιπεριφερειάρχες Δεν θέλουνε να συγκρουστούνε γιατί μια χαρά περνάνε,βρέξει χιονίσει η Αποζημίωση πέφτει.
    Αυτοί πάλι που θέλουνε να δουλέψουνε δεν τους αφήνει ο Κασαπίδης γιατι τους βλέπει ως Εχθρούς και Αντιπάλους και τους Έχει παραγκωνισμένους.
    Κρίμα πάντως για κάποιος με προσωπικότητα όπως ο Στέργιος Κιάνας,η Ευφροσύνη Ντιό ο Σωτήρης ο Βόσδου και ο Λάμπρος ο Χατζηζήσης που κάθονται και τα ανέχονται.
    Τώρα οσον αφορά τους Άλλους υπάρχει μεγάλο κλίμα δυσαρέσκειας από πολλούς Περιφερειακούς Συμβούλους για τον Κασαπίδη οποιος δεν έχει καμία επαφή μαζί τους λές και είναι Βουλευτής της ΝΔ και δεν τους έχει ανάγκη,ανάγκη δεν τον έχουνε και αυτοι όμως Γιωργάκη
    Για να δούμε Αυριο που έχετε προσυνεδρίαση στις 17.00 στην Π.Ε Κοζάνης Πρίν το Περιφερειακό Συμβούλιο θα πάς Γιωργάκη η θα πάς 5 Λεπτά πρίν τελειώσει.Τόσο πολύ τους Τιμάς

  • Η εκλογή του ήταν συγκυρία μιας στρατηγικής που διαμορφώθηκε με τακτικές κινήσεις από έναν άνθρωπο και κάποιους συνεργάτες στην κοζάνη.αυτο ήταν το εφαλτήριο της επιτυχίας του.απαξιωσε και έριξε τους πάντες.αυτο συμβαίνει και τους νυν περιφερειακούς συμβούλους και με όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν.γελαει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

  • Αυτό το ύφος κάποιος της δίνει το θάρρος να το διατηρεί. Αν ήθελε ο Κασαπίδης την έβαζε στη θέση της. Το ερώτημα είναι αν μπορεί. Και αν όχι γιατί δεν μπορεί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.