kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Στα δικαστήρια η επίλυση των διαφορών τους

30 Αυγούστου 2022
12:52

 

Ολοκληρώθηκε το προανακριτικό στάδιο κι αναμένεται ο ορισμός τακτικής δικάσιμου ώστε να επιλύσουν τις διαφορές τους. Ο λόγος για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της KIEFER X. Πετρόχειλο ο οποίος προσέφυγε, τελικά, στη δικαιοσύνη για τη φράση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, το Μάρτιο του 2021, που ειπώθηκε από το σύμβουλο της αντιπολίτευσης της Δημοτικής Κίνησης Γ. Γρηγοριάδη, ο οποίος, αρχικά, είχε αναφέρει: “Θυμάστε τον κ. Kiefer στην πρώτη κουβέντα που ήρθε σαν “Ναζί” να μας τιμωρήσει, γιατί κάτοικοι του Μαυροδενδρίου δε δέχθηκαν αυτά που τους έλεγε και είπε θα σας τιμωρήσουμε. Έτσι έκαναν κι οι Ναζί”. Αν κι ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος ανακάλεσε, αμέσως, τον χαρακτηρισμό “Ναζί”,  ο Χ Πετρόχειλος, όπως μαθαίνουμε, δεν έμεινε ικανοποιημένος και ζήτησε κάτι περισσότερο ως προς τη διατύπωση της συγνώμης στέλνοντας σχετικό εξώδικο,  σε μεταγενέστερο χρόνο, με αιτήματα που δεν έκανε αποδεκτά ο Γ. Γρηγοριάδης ο οποίος θεωρεί το θέμα λήξαν από τη στιγμή που ανακάλεσε. Όπως σημειώνουν μέλη της “Κίνησης” η στάση αυτή του Χ. Πετρόχειλου, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, παραπέμπει σε τιμωρητική στάση σε όσους είχαν αντιρρήσεις κι είχαν εκφράσει τις ενστάσεις τους για μια σειρά ζητημάτων που αφορούσαν τη δράση/επενδύσεις της εταιρείας στην περιοχή καθώς και τις σχέσεις της με συγκεκριμένους συμβούλους της Δημοτικής Αρχής, με κορυφαία υπόθεση εκείνη της “Μάνας Νερού”, που έφτασε μέχρι το Κοινοβούλιο, κατόπιν σχετικής ερώτησης του ΚΙΝΑΛ.

Η Χύτρα

 

 

 

 

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.