Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαγράμμισης στο σύνολο του οδικού δημοτικού δικτύου του Δήμου Βοΐου (Φωτογραφίες)

30 Αυγούστου 2022
13:58

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαγράμμισης στο σύνολο του οδικού δημοτικού δικτύου του Δήμου Βοΐου.
Ειδικότερα οι παρεχόμενες εργασίες αφορούν την διαγράμμιση (είτε αρχική είτε αναδιαγράμμιση), για την οριζόντια σήμανση των δημοτικών οδών του Δήμου Βοίου, σε οδοστρώματα οποιασδήποτε ποιότητας υφής και ηλικίας (νέα ή παλαιά), συνολικού μήκους 220 χιλιομέτρων.
Προτεραιότητα και στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η βελτίωση της οδικής ασφάλειας, με τη δημιουργία ενός οδικού δικτύου που θα προσφέρει ασφαλή μετακίνηση οδηγών και πεζών.

Ένα σχόλιο

  • Μόνο που βαφουν τις γραμμές χωρίς προηγουμενως να έχουν καθαρίσει τους δρόμους. Βλέπε Διασταύρωση από την εθνική οδό προς Χορηγό. Έβαψαν χώματα έβαψαν χαλίκια έβαψαν ξυλα. Θα φύγουν όλα αυτά από τη βροχή και η γραμμή θα είναι διακεκομενη. Υπάρχει έλεγχος από την υπηρεσία που θα παραλάβει το έργο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.