Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με τη βουλευτή Καλλιόπη Βέττα στον Περδίκκα Εορδαίας – Συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο για το θέμα του αγωγού φυσικού αερίου (Φωτογραφία)

3 Σεπτεμβρίου 2022
00:26

 

Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με τη βουλευτή Καλλιόπη Βέττα στον Περδίκκα Εορδαίας. Συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο για το θέμα του αγωγού φυσικού αέριο.

12 σχόλια

  • Το θράσος πάντως δεν τους λείπει τους σωτήρες και κατέχοντες όλες τις λύσεις για όλα τα προβλήματα παρατρεχαμενους και σύριζα.

      • Θράσος μεγάλο να περιφέρονται δεξιά αριστερά υποσχόμενοι λύσεις σε όλα, την στιγμή που όταν κυβερνησαν διέλυσαν και ξεπούλησαν τα πάντα σανοφαγε οπαδε του Alexis.

        • Δε θες να πουμε για το βιογραφικο του σωτηρα Κουλη και του μεγαλου κρατικδιαιτου σογιου του απ την κατοχη την γερμανικη μεχρι και σημερα εχουν διαλυσει καθε τι και εχουν μαστερ και ντοκτορα στη προπαγανδα τον διχασμο και την τρομοκρατια. Πραγματικα μην ζητησεις να πουμε τα τετριμενα σας γιατι αν εχετε μια σταλια φιλοτιμο θα πρεπει να κρυφτειτε μεσα σε καμια τρυπα αφου δεν εχετε φυγει ακομα απ την χωρα νουδουληδες.

    • Οχι θα ερθει επειδη ειμαστε στην σωστη πλευρα της ιστοριας στελνοντας οπλα στα ταγματα του Αζοφ
      κατακαημενε ε κατακαημενε….αντι να ασχολεισαι με τον Συριζα που σε ποναει ειναι ολοφανερο , κοιτα τα χαλια του απατεωνα που ψηφισες και κοντευει να διαλυσει την χωρα. Και μετα πηγαινε πληρωσε την φουσκωμενη ΔΕΗ 15 φορες πανω επειδη ετσι θελει ο απατεωνας σου με το γελοιο αφηγημα σε ολο τον κοσμο ετσι συμβαινει.

  • Βρε παιδια μην ανησυχειτε αυτοι τα λυνουν ολα τα προβληματα με ενα νομο και ενα αρθρο,αλλωστε αυτο δεν κανανε στα 4μιση χρονια που κυβερνησαν? Χαχαχαχαχαχαχα……..χα!!!!!!!

    • Την ιδιωτική ΔΕΗ την πλήρωσες; σου έφτασε το κουπόνι; βάλε γρήγορα βενζίνη με το άλλο κουπόνι και τρέχα στο pc να συμπληρώσεις την εφαρμογή για συσσίτιο μην μας πεθάνεις από την πείνα

      • χιλιες φορες ιδιωτικη και να πληρωσο παραπανω αλλα στο δημοσιο με χαβαλεδες που δεν εργαστηκαν ποτε..οχι.εισαι βολεμενος δημοσιος υπαλληλος ε/και θελεισ να ερθει ο τσιπρακος να βολεψεισ και τα παιδια σου..περιμενε..μετα δυο τετραετιες ακομα του μητσοτακη ..ισως οταν βαρεθει να σας πειπαιζει..να ερθετε..μεχρι τοτε..αγωνιστειτε..καντε προπονηση..

    • Οχι βρε περιμενουμε τα εξυπνα μετρα του Κυριακου σου του σωτηρα για να βαλει κι αλλα φαλημεντα στα μαγαζια
      αλλωστε ειστε η κυβερνηση των λουκετων και της δικαιολογιας 3,5 χρονια που σας ανεχομαστε τωρα καταστροφεις των δημοσιων ταμειων και της ελλαδιτσας.

  • Ρε συντροφια τα ξαναπαμε,εσεις δεν χρειαζεστε αεριο και ενεργεια ,εσεις εισαστε κουβερνο του βουνου τι να κανεις το αεριο στο Γραμμο και το βιτσι κοβεις ξυλα και ζεσταινεσαι….ο συντροφος Τροτσκι (ν) ειχε το τρενο για για τις μετακινησεις του στη Σιβηρια ρωτηστε εκεινον πως ζεσταινονταν….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.