kozan.gr: Iστορική αναδρομή στο ΠΑΣΟΚ του Νομού Κοζάνης, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, με αφορμή τη σημερινή επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου 1974, ημερομηνίας «ορόσημου» για το ΠΑΣΟΚ (300 φωτογραφίες)

3 Σεπτεμβρίου 2022
08:24

Το kozan.gr παρουσιάζει, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μια ιστορική αναδρομή στο ΠΑΣΟΚ του Νομού Κοζάνης, με αφορμή τη σημερινή επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου 1974, ημερομηνίας «ορόσημου» για το ΠΑΣΟΚ.

 

 

41 σχόλια

  • Το ΠΑΣΟΚ του δανεισμού, του δημοσίου χρέους, όλοι αυτοί που βλέπετε στις φωτογραφίες τώρα είναι οικονομικά ευκατάστατοι και οι περισσότεροι κρατικοδίαιτοι και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν το ρουσφέτι.Από το 1981 και μετά επιταχύνθηκε ο κατήφορος για την Ελλάδα μας. Η ιστορία ας τους κρίνει.

  • Εκείνο το ΠΑΣΟΚ ήταν πατριωτικό, ήταν αριστερό, ήταν με τον λαό.
    Το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι δεξιό, είναι αντιλαϊκό, είναι με την ολιγαρχία.
    Γι αυτό το εγκατέλειψε ο κόσμος.

    • Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ που πήγατε η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θέλεις να μου πεις ότι είναι με τον λαό ? Για αυτό μας είχε ξεπατώσει στου φόρους .

      • Ενω ο Μητσοτακης σου και η ακροδεξια ΝΔ οπως την εχει καταντησει θες να μας πεις τωρα οτι ειναι το αντιβαρο που ειναι με τον λαο μονο φροντιζει για αυτον , και νοιαζεται για τα καθημερινα του προβληματα και επειδη ακριβως νοιαζεται πααααααρα πολυ γι αυτο και φροντιζει 3 χρονια τωρα συνεχεια να του τα λυνει με τα υπεροχα εξυπνα μετρα του ε?

        Γεμιζετε αραγε ενα πουλμαν ολοι οι αυλικοι της Νδ που πιστευετε οτι ο μπλε θιασος σας εσωσε?

  • Παλιές ιστορικές καλές στιγμές του ΠΑΣΟΚ… Αν θέλει το ΠΑΣΟΚ και τα όργανα του στην Κοζάνη (Νομαρχιακή επιτροπή), τα τοπικά κομματικά όργανα πρέπει να συντονιστούν με τους ρυθμούς της κοινωνίας. Η κοινωνία απαιτεί να ενταχθουν αμμεσα και να ανακοινωθουν τα ονοματα των Ιορδάνη Ανδρεάδη, Ιωάννη Παπαιορδανίδη και Τριαντάφυλλου Ιορδανίδη (ιατρού) και άλλα 3 ονόματα που θα ερχονται απο το μελλον. Θα κανει το ΠΑΣΟΚ να ζησει τις προηγουμενες στιγμες που βλεπουμε στις φωτογραφιες, να ερθει 2ο κομμα στον νομο Κοζανης και αν κατεβασει και για υποψηφιο δημαρχο τον πρωην βουλευτη αλεξανδρο αθανασιαδη για το δημο κοζανης, τοτε θα επαναπατριστούν ολοι στη συντριπτικη τους πλειοψηφια που βρισκονται στο συριζα και ασφυκτυουν.

    • Φίλε, άξια τα ονόματα που αναφέρεις αλλά να προσθέσουμε και αυτό, του Πάρη Κουκουλοπουλου, που κράτησε και συνεχίζει να αγωνίζεται για το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, ενώ κάποιοι άλλοι την *έκαναν κατσίκα*!

    • Πάνω σε κάθε προϊόν αναγράφεται η ημερομηνία παραγωγής και η ημερομηνία λήξης.
      Η λήξη και η λήθη σκέπασε τα παραπάνω.
      Εσύ συνεχίζεις και παίρνεις ληγμένα;

  • Και έτσι, οολοι αυτοί, βολεύτηκαν βολεψαν και τα παιδιά τους και εμεις σήμερα τραβάμε τα μαλλιά μας… ΠΑΣΟΚ του ρουσφετιου και του χρέους, στο όνομα της δημοκρατίας,της κλαδικής, της ισότητας και του σοσιαλισμού. Και γιορτάζουν κιόλας με άλλο όνομα πλέον για λόγους (…..).

  • Aυτο ειναι το σημητικο πασοκ κυριες και κυριοι μη μπερδεύεστε το πασοκ της ολοκληρωτικης καταστροφης του έθνους και του κομματος μας και φυσικα απο τις φωτογραφιες που ανεβασες Κύριε kozan.gr ΛΟΙΠΟΥΝ !!…. οι πραγματικοι αγωνιστες ιδεολογοι που ηξεραν μονο να αγωνίζονται χωρις ιδιοτελεια για ένα καλύτερο μέλλον των ανθρωπων

  • Ωραία ιστορία είναι που έγραψε και δεν ξεγράφει.
    Όσο υπάρχει καρέκλα όλα καλά, μετά την καρέκλα συνεχίζεται η καρέκλα από άλλο κόμμα.
    Από τις φωτογραφίες βλέπουμε το ξεπούλημα της ΔΕΗ, άλλα ελεγαν άλλα έκαναν, των λιμανιών, μετά ήρθαν τα μνημόνια, μετά η Μεταναστευση μετά το 4% ,μετά δεν έμεινε κάνεις.
    Σε πια πολιτική πίστεψε ο ελληνικός λαός, ποιοι εξέφραζαν, εκτελουσαν τις πολιτικές αποφάσεις και τώρα πληρώνουμε με το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
    ΥΓ: τελικά πόσα από τα πρόσωπα εκείνης της εποχής ήταν ΠΑΣΟΚ, πόσοι ήταν Δημοκράτες;;;

  • Το ΠΑΣΟΚ των μεγάλων αλλαγών !
    Σύντροφοι να σηκώσουμε τον ήλιο και πάλι ψηλά.
    Ο αγώνας είναι διαρκής. Έγιναν λάθη, ΑΛΛΑ τα θετικά για την ελληνική κοινωνία είναι περισσότερα !!!

      • Μακαρι να τρωγαν οι γαλαζιοι,εδω διοριζονται ακομη τα στελεχη του ΘΑΣΟΚ ,βλεπε τον Βαγγελα της περιοχης,βλεπε αυτους που ειναι διπλα σαυτον με τα βατομουρα και τα ροδελαια,ποσες μασελες εχουν δαυτοι?

  • Βολεύει σε πολλούς από την Νέα Δημοκρατία,να βγάζουν την χολή τους εδώ για να κρύψουν την δική τους ανεπάρκεια όταν κλήθηκαν να κυβερνήσουν.
    Βολεύει πολλούς εδώ που στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ ,με μόνον προσόν την κομματική ταυτότητα αναρριχήθηκαν οικονομικά και κοινωνικά.
    Αυτοί τώρα έχουν μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ για να ολοκληρώσουν το έργο τους ,για να κρατήσουν τα κεκτημένα και να βολεψουν τωρα τα παιδιά τους.
    Και αυτοί που παραμένουν ΠΑΣΟΚ παλεύουν για να αλλάξει η χώρα προς το καλύτερο χωρίς τα λάθη του παρελθόντος,που επαναλαμβάνουν οι υπόλοιποι με τον λαϊκισμό τους.

  • Ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει και να εκφράζει υπερηφάνεια, απογοήτευση έως και οργή, βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες. Λίγη σημασία έχει, η ετυμηγορία φαίνεται στις εκλογές (δυστυχώς, λόγω των γνωστών αποτελεσμάτων, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση). Αυτό που έχει σημασία και είναι τεράστιο σκάνδαλο που συνεχίζεται έως τώρα είναι η μη εξυπηρέτηση των τεράστιων χρεών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, η διαγραφή μεγάλου μέρους τους και ο παράλογα ευνοϊκός διακανονισμός – χάρισμα, σε σύγκριση με τα ιδιωτικά δάνεια και την αγορά. Όσοι καμπαρντίζετε στις φωτογραφίες, έχετε ευθύνη!

  • πανελληνια σοσιαλιστικη καταστροφη,το κομμα που καστρεψε μια χωρα,οχι 12 τοις εκατο που του δινουν οι δημοσκοπησεις ουτε ενα τοις εκατο πρεπει να παρει,αλλα εμεις οι ελληνες εχουμε δυστυχως κοντη μνημη

  • Μπράβο..για να θυμούνται οι παλιοί..και να μαθαίνουν οι νέοι..τι ωραίο που είναι να αγωνιζεσαι για αυτό που πιστεύεις!!

  • Παιδιά και εγγόνια εκείνης της εποχής εχουν καπαρώσει όλες της θέσης στο δημόσιο έχουν βολευτεί σε δήμους περιφέρειες υπουργεία τώρα ετοιμάζουν την νέα γενιά για καπάρωμα.

    • και τρεχουν πισω απο τον συριζα τωρα μηπως και βοολεψουν τα δισεγγονα τους..και οσοι ψηφισουν πασοκ θα δουνε τον τσιπρα μετα..αλλα δεν τους νοιαζει..αρκει να βολεψουν τα δισεγγονα τους..αυτο που εκαναν και 30 χροβια πασοκ..πισω δεν εχει να τους πειτε..ο κοσμος καταλαβε..

  • Το ΠΑΣΟΚ έχει νομαρχιακή επιτροπή στην Κοζάνη και δυστυχώς είναι πολύ κάτω από τη βάση σε σχέση με τα στελέχη των φωτογραφιών.
    Η διαφορά τους; Μία!
    Τα τότε στελέχη δεν δεχόταν εντολές από το κεντρικό κόμμα. Η σημερινή επιτροπή είναι ξεκάθαρα ένα υποκατάστημα φίλων και συγγενών του προέδρου που εκτελεί (yes men) απευθείας εντολές χωρίς κανένα φιλτράρισμα.
    Είναι απαράδεκτο τα δελτία τύπου να βγαίνουν με την έγκριση της Αθήνας.
    Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει φωνή προτάσεις και ιδέες.

  • κοιτάξτε το χάλι γύρω σας, κοιτάξτε και τις φωτογραφίες, αφήστε τις ιστορίες περί δεξιάς και αριστεράς και απλώς σταματήστε να απορείτε για το απόλυτο μουρταδέλο που ζούμε. Είναι παλιό εικονογραφημένο και τίτλο έχει “ΚΟΥΤΑΛΑ”.

  • Μπράβο σε όλους για τις φωτογραφίες για να βλέπουμε αυτούς που τους ενδιαφέρει η καρέκλα απ’το ΠΑΣΟΚ πήγανε στο ΣΥΡΙΖΑ η προδότες σε λίγα χρόνια τούς βλέπω και στην νέα δημοκρατία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.