kozan.gr: Κοζάνη: Πατέρας κι η 8χρονη κόρη του δέχτηκαν, σήμερα Δευτέρα 5/9, απρόκλητη επίθεση από αδέσποτο επί της οδού Σικελιώτη – Όπως περιγράφει ο πατέρας στο kozan.gr, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την κόρη του έπεσε κάτω και χτύπησε στο χέρι (Φωτογραφία)

5 Σεπτεμβρίου 2022
13:43

Πατέρας κι η 8χρονη κόρη του δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από αδέσποτο επί της οδού Σικελιώτη στην Κοζάνη. Όπως περιγράφει ο πατέρας στο kozan.gr: “Σήμερα το πρωί (Δευτέρα), στις 11:30 το πρωί, βγήκα με την κόρη μου να πάμε βόλτα και μας επιτέθηκε αναίτια ένας αδέσποτος σκύλος. Στην προσπάθειά μου να προστατέψω την κόρη μου και οπισθοχωρώντας πέσαμε μαζί κάτω με αποτέλεσμα να γυρίσει ο καρπός μου και να γεμίσει αίματα η παλάμη μου, ενώ χτύπησα και στον αγκώνα. Ευτυχώς η κόρη μου (8 ετών) δεν χτύπησε. Έχω κάνει καταγγελία στο  Δήμο Κοζάνης για το συγκεκριμένο σκυλί αλλά ο δήμος  είπε ότι δε  μπορεί να κάνει κάτι. Αυτό το σκυλί έχει επιτεθεί και άλλες φορές σε εμένα και στην γυναίκα μου που είναι και έγκυος. Υπάρχουν και μάρτυρες για το περιστατικό“.

 

35 σχόλια

  • Αν τολμησει κανεις να πει τιποτα θα ξεσηκωθουν οι ταχα φιλόζωοι, γέμισε η πόλη με σκυλιά και ακαθαρσίες, φιλόζωοι που χλαπακιαζουν κρέας μοσχαριών κλπ. λατρεύουν σαν ιερό τοτέμ τα σκυλιά κι αρνουνται να δουν την πραγματική φύση των ζώων.

  • ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ‘ΦΙΛΟΖΩΟΙ’ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

  • Το αδεσποτάκι ήταν στο φυσικό του χώρο, όπως λέει ο νόμος. Δεν φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ Δήμος και κανένας δήμαρχος. Γιατί δεν ζητάει κανένας πλέον να αλλάξει ο νόμος; Μήπως, μήπως λέω, επειδή ο πρωθυπουργός μας έχει υιοθετήσει αδεσποτάκι στο Μαξίμου, άρα είναι καλός;;; μπεεεεεεεεεεεεε

  • Σύνηθες φαινόμενο πλέον.κανεις δεν μπορεί να τα πειράξει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή μας και των παιδιών μας.αν ήταν το παιδί μόνο του τι θα γινόταν;θα έπαιρναν την ευθύνη οι φιλοζωοι;και ποιος τους έχει πει ότι για να βγούμε από το σπίτι πρέπει να παριστάνουμε τον κοντορεβυθουλη ταϊζωντας τα;ένας νόμος που να παίρνει την ευθύνη οποίος τα ταιζει.οχι μόνο να ρίχνουν πρόστιμο σε όποιον τύχει να τα πειράξει.ενα μαζεύουν πέντε καινούργια ξεφυτρώνουν από το πουθενά.και το ένα πιο μεγαλόσωμο από το αλλο.σε κάθε πόλη σε κάθε χωριό τα ιδια.περαστικα στον κύριο που ευτυχώς ήταν με την κόρη του.

  • Ανύπαρκτος ο Δήμος όπως παντα…. Αυτοί είναι υπευθυνοι για αυτό το χαλί…. Τρομάζουμε να βγουμε στον δρόμο…. Το συγκεκριμένο σκυλί το γνωρίζω όντως ορμάει…. Τι θα γίνει;θα περιμενουμε μέχρι να γίνει το κακό. Μήνυση στον δήμο σήμερα!!!!! Έχουμε γεμίσει παντου σκυλιά κ φιλόζωους…. Έλεος πια!!!!

  • Κινδυνεύουν τα παιδιά μας, φοβόμαστε να κυκλοφορούν μόνα τους, μήπως τους επιτεθεί καμμία αγέλη αδέσποτων, κι εμείς θα προστατεύουμε ΔΗΘΕΝ τα ζώα;
    Παραλογισμός στο μεγαλείο του!

  • βράζω από οργή έχω πάθει τα ίδια Δεν αντέχω άλλο ο χειρότερος δήμαρχος και το επιτελείο του όλων των εποχών μαύρισμα

    • Από τον τρόπο πού πού μεταχειρίζεται τους πολίτες του εννοείς μήν μπερδεύεται την πραγματικότητα κ εδώ ο δικός μας πολιτισμός αφήνει αδέσποτα να επιτίθονται σε ανθρώπους

  • Ο Δήμαρχος κοιματε μην τον ενοχλείτε ! Κολλάει τα τελευταία ένσημα…
    Δεν είχε όρεξη να κανει δουλειά αλλα απο καπρίτσιο να νικήσει τον Ιωαννίδη έβαλε για τελευταία φορα. Που εισαι Αχιλλεα Μπεο!

  • kozan.gr: «Καταπέλτης» κατά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης, η ΕΠΩΝΥΜΗ, δημοσκόπηση του kozan.gr, που διεξήχθη μέσω facebook – Μεγάλο δείγμα συμμετοχής, με 630 ψήφους (επώνυμες), για τις επιδόσεις της Δημοτικής Αρχής – Το τελικό αποτέλεσμα

    https://kozan.gr/archives/400170

  • δοκιμασε αγαπητε φιλε να τον καλοπιασεις τον σκυλο … ταισε τον κατικαι θα δεις οτι προηγουμενα και να ειχατε μολις σε βλεπει θα κουναει φιλικα την ουρα.

    • Δηλαδή για να μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς φόβο και ελεύθερα πρέπει να δωροδοκουμε τα σκυλιά. Αν δεν κάνω λάθος ετσι κάνουν αυτοί που πουλάνε προστασία.

    • Αν θελουμε να ταισουμε σκυλο θα τον εχουμε σπιτι μας και θα ειμαστε υπευθυνοι για αυτον. δεν θα ταιζουμε τα σκυλια στους δρομους και θα ορμανε στον κοσμο.

  • Ο δήμαρχος δεν φταίει ο νόμος λέει τα σκυλιά να είναι στο φυσικό περιβάλλον αυτοί που το παίζουν φιλοζωοι να μας πουν τη να κάνουμε τα ξέρουν όλα! περαστικά στον άνθρωπο

    • Φυσικά και δεν φταίει ο δήμαρχος… Άλλωστε όταν μένεις στην Αθήνα η Κοζάνη κείται μακράν. Τα πληρωμένα σχόλια από πληρωμένους με χρήματα των δημοτών ειδικούς συμβούλους καλό θα ήταν να μην υπάρχουν.

  • Ο άνθρωπος βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον και ένα άγριο ζώο εισβάλλει και του επιτίθεται. Τι δικαιούται να κάνει ο άνθρωπος για να αμυνθεί; Αν στη θέση του σκύλου ήταν ένας λύκος ή μια αρκούδα οι σκυλολάγνοι θα είχαν την άποψη πως φταίει και πάλι ο άνθρωπος; Δεν δικαιούται ο άνθρωπος να αμυνθεί και πιθανόν να θανατώσει το άγριο ζώο;

  • Οσο μισος και να βγαζετε εναντιον των σκυλιων, αυτα θα ειναι εκει και θα μας συντροφευουν. ΞΥΔΑΚΙ τωρα και σπιτακι σας

    • Θα τα μαζεψω ολα τα σκυλια και θα σου τα φερω σπιτακι σου εσενα που μας πουλας και ειρωνεια! Συντροφιας λεγεται οταν το εχεις σπιτι σου κ εισαι εσυ υπαυθυνος για τις πραξεις του σκυλου σου οχι οταν τον αφηνεις και ορμαει στον κοσμο. Και ολο αυτο δεν ειναι μισος προς τα σκυλια αγανακτηση λεγεται γιατι πολυ υπομονη καναμε.

  • Πως γινεται ολοι αναιτια να τρωτε επιθεση. Αν ενας σκυλος ειναι επιθετικος κατι γινεται σας βλεπω ποσο αναιτια τα φοβεριζετε η τα χτυπατε. Ποσο τραυμα ψυχολογικο θα εχει φαει οτ σκυλι και θα αντιδρα ετσι Προστατευτειτε ναι αλλα να φερεστε και σωστα. Και για οσους λενε να τα παρουμε σπιτια μας εχω να πω εντολες να δινουν εκιε που ξερουν στον πατερα τους και οτι αμα δε μπορουν να συνυπαρχουν με αλλα πλασματα εκτος απο την βρωμερη υπαρξη τους που δεν υπολογιζει τπτ να πανε σπιτια τους αυτοι. Δεν ξεφυτρωνουν απο το πουθενα καποιος τα παραταει . Και οσο για τα περι φιλοζοων που τρωνε κρεας κλπ τα ιδια και ιδια πιπιλατε. Δε χρειαζεται να κανουμε πολιτισμενη συζητηση γιατι εσεις ειστε αμορφωτοι και χωριατες και δεν χωραει συζητηση χωραει επιβολη. Δε θα επιβληθειτε εσεις τα σκυλια ειναι μελη της πολης κατοχυρωμενα και νομικα με διακιωματα

    • Εμεις οι αμορφωτοι λοιπον μπορουμε καλυτερα να κρινουμε αν εχουμε πειραξει εναν σκυλο ή οχι οταν μας ορμαει και μας βγαζει δοντια. Φυσικα και δεν φερομαστε ασχημα σε ενα ζωο χωρις λογο αλλα το συγκρεκριμενο σκυλι και σε αποσταση 30 μετρων να περασεις απο κοντα του σου ορμαει ετσι απλα! Φτασαμε τα σκυλια να εχουν περισσοτερα νομικα δικαιωματα απο τα παιδια μας. Τα σκυλια ελευθερα εξω στους δρομους και τα παιδια μεσα να μην τα φανε!

    • εισαι πολυ κακος ανθρωπος και μαλλον με χαμηλο iq , παρολα αυτα αν θελεις να κανονισουμε να βρεθεις με τον πατερα που πριν ενα μηνα αδεσποτο δαγκωσε το γιο του να του τα εξηγησεις απο κοντα, ειμαι σιγουρα οτι θα τον πεισεις με τα επιχειρηματα σου και ειναι ξεκαθαρο οτι μισεις τα ζωα αλλιως θα πηγαινες να μαζεψεις ολα τα επιθετικα σκυλια να τα δωσεις ψυχολογικη υποστηριξη, εχω κουραστει να διαβαζω ανοησιες και αναρθες κραυγες δηθεν ευαίσθητων , ποσο iq εχει ενας ανθρωπος αλλωστε που διαβαζει οτι το σκυλι επιτεθηκε σε ενα παιδι 8 χρονων και ο πατερας προσπαθησε να το προστατεψει και να γραφεις αυτες τις ανοησιες…ευχομαι να μην δαγκωσει το παιδι σου αν εχεις καποιο αδεσποτο και αν το δαγκωσει να μεινεις σταθερος στην χαζομαρα σου και να λες δεν πειραζει εχει ψυχολογικα το καημενο το σκυλακι.

    • φιλε κακέ άνθρωπε εχω ενα ροντβάιλερ ποτε θα φερεις το παιδι σου να εξοικειωθεί με το σκυλάκι μου, δεν θα το κανει κατι θα το μυρισει μονο,αν ηξερες λιγα γραμματα και διαβαζες θα εβλεπες οτι το σκυλι επιτεθηκε στο 8χρονο και οχι στον πατερα και ο πατερας χτυπησε στην προσπαθεια του να προστατεψει το παιδι, ποσο κακος ανθρωπος και μισος και ψυχολογικα μπορει να εχεις με τους ανθρωπους που διαβαζεις αυτο το πραγμα και γραφεις αυτα τα θλιβερα που γραφεις; πραγματικα μερικοι ειστε απιστευτα αναίσθητοι και στο λεω εγω που εχω 6 σκυλια, αλλα τα εχω σε περιφραγμενο μερος και ποτε δεν εχω αμολυσει κανενα στους δρομους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.