Τοποθέτησαν ψηλά τον πήχη με τα αιτήματα τους στο δήμαρχο Σερβίων οι δημότες της Καστανιάς

5 Σεπτεμβρίου 2022
15:35

 

Τα “παράπονα” και τις διεκδικήσεις στο Δήμαρχο, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν την Κυριακή, οι κάτοικοι της Καστανιάς. Αφού άκουσαν αναλυτικά το έργο της δημοτικής αρχής, αλλά και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό που αφορά την τοπική κοινότητα Καστανιάς, τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος κύριος Νιζάμης Γ. Ο οποίος έκανε μια περιγραφή των προβλημάτων που χρειάζονται παρεμβάσεις του δήμου.

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στους δημότες, που τόνισαν με τη σειρά τους πως η Καστανιά δεν πρέπει να αποτελεί μια γειτονιά των Σερβίων, αλλά μια ΕΝΕΡΓΗ κοινότητα με τα δικά της ιστορικά και λαογραφικά χαρακτηριστικά που δεν πρέπει να εξαλειφθούν.

Έθεσαν μια σειρά από θέματα τεχνικά, πολεοδομικά, ρημοτομικά, πολιτιστικά τα οποία κατέγραψε ο δήμαρχος και ανανεώνοντας το ραντεβού, υποσχέθηκε την επίλυση τους.

7 σχόλια

  • Πολυ θετική αυτή η δράση του Δήμου Σερβίων! Στην Κοζάνη το σύστημα τους είναι να παρακαλάμε να μας δεχτούν για παράπονα και ΑΝ τ ακούσουν ποτέ η συνέχεια είναι “στου κουφού την πόρτα…”, ή “φταίει (πάντα) κάποιος άλλος και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα”

  • Ο Πρόεδρος της Καστανιάς νόμισε ότι ήρθε ο σωτήρας και ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών του, νομίζοντας ότι η Καστανιά θα γίνει δημοτικό διαμέρισμα. Όνειρο θερινής νυκτός…

    • Η Καστανιά είναι ξεχωριστή τοπική Κοινότητς με δύο οικισμούς, την Καστανιά και την Νέα Καστανιά.
      Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά αφού ζεις στην Κοζάνη και σχολιάζεις κατά παραγγελία…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.