Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονία, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ν. Παπαθανάση

5 Σεπτεμβρίου 2022
15:16

κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 8η Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), με θέμα:

1: Ενημέρωση από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ν. Παπαθανάση για θέματα αρμοδιότητάς του, που αφορούν στη Δυτική Μακεδονία.

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Καλλιόπη Κυριακίδου – Τσιάγγου

6 σχόλια

  • Άλλη μια συνεδρίαση πυροτέχνημα για τα αφελή μάτια του κόσμου. Όλα είναι αποφασισμένα και σχεδιασμένα κατά το δοκούν αλλά τους τα χάλασε η ενεργειακή κρίση κι αντί για Μετάβαση θα ζούμε Μετάταξη στο λιγνίτη!!

  • …κατεπείγουσα συνεδρίαση….
    Τίποτα κατεπείγουσες δουλειες για τη Δυτική Μακεδονια;μάλλον έρχονται πάνω σε χελώνες απ τη χαμένη Ατλαντίδα…

  • Υστερογραφο!!!…κατεπείγουσα συνεδρίαση…για να μετρηθουν τα πράσινα αλογα της Δίκαιης Μετάβασης στην επιτελικη
    Μπουρδολογια!
    Οσονούπω, φτάνει η κατεπείγουσα ετυμηγορία του Ελληνικού λαου,τότε θα έχετε άπλετο χρόνο να συνεδριαζετε σε συνεδριάσεις στο κτήριο των πολιτικών αζήτητων- πολιτικών μαυρογιαλούρειων!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.