Μπορεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της SL2 να έγινε χωρίς την Κοζάνη μέσα αλλά στους κύκλους της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία και επιμένουν πως η Κοζάνη τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Sl2

5 Σεπτεμβρίου 2022
18:24
Μπορεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της SL2  να έγινε χωρίς την Κοζάνη μέσα αλλά στους κύκλους της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία  και επιμένουν πως η Κοζάνη τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Sl2.Αυτοί κάτι θα ξέρουν περισσότερο  για να το λένε.
Κρυφό χαρτί ; άσο στο μανίκι; θα δείξει.
Είτε στο διαιτητικό είτε  από άλλη οδό η Κοζάνη θα δικαιωθεί και πολύ πιθανό να έχουμε επανάληψη της κλήρωσης όπως  πέρυσι με Ζάκυνθο και Καβάλα.

Ίδωμεν…
matiesstasport.blogspot.com

10 σχόλια

  • ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ μασ πει αν το γηπεδο εχει τησ προυποθεσεισ για αγωνεσ σουπερ λιγκ 2

  • Η Διοίκηση έδωσε το δικαίωμα στην ΕΠΟ με την μη προσβολή της κατακύρωσης του βαθμολογικού πίνακα και την διεξαγωγή των μπαράζ το δικαίωμα αυτή να εχει το πάνω χέρι και η τύχη της ομάδας να εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες με αβέβαιο το μέλλον της

  • θέλουν να μας περάσουν ένα εφυσηχασμό και μετά να μείμουμε με άδεια τα χέρια! Το ξέρουν καλά το παιχνίδι οι Χαμουτζήδες! Μετά θα πουν “Είχατε δίκιο αλλά η κλήρωση έγινε, δε ξαναγίνεται”

  • Σας ξεγέλασαν οι συμφεροντολογοι και τζάμπα χαρηκατε χωριατουλια αντί να πιάσετε απ’το αφτί τους βουλευτές της Κοζάνης και να τους πείτε ότι αν δεν λυθεί το θέμα να μην τολμήσουν να ξαναζητήσουν την ψήφο σας κάθεστε και τους χαϊδεύετε

  • Γιατί σιγά σιγά φεύγουν από την Ομάδα παίκτες;Στο τέλος δεν θα μείνει κανένας και θα παίζει ο Πήτ.Κάποιος από την Διοίκηση ας ενημερώσει τον κόσμο.

  • ευχαριστω τον προεδρο της επο!!
    αυριο η κοζανη SL2
    ΜΕΡΙΚΕς ΔΗΛΩΣΕΙς ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.