Συζήτηση και αμφίπλευρη ενημέρωση με επαγγελματίες της πόλης Πτολεμαΐδας οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο των διανομών διοργανώνει το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας

5 Σεπτεμβρίου 2022
19:07

 

Παρακαλούνται οι επαγγελματίες της πόλης Πτολεμαΐδας (καθώς και οι επαγγελματίες οδηγοί δικύκλων που δύνανται και επιθυμούν) οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο των διανομών (εταιρίες ταχυμεταφορών / courier, διανομές αλληλογραφίας και δεμάτων, φαγητού και ροφημάτων) ή άλλης κατηγορίας / εταιρία τους, να προσέλθουν την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας προκειμένου να γίνει συζήτηση και αμφίπλευρη ενημέρωση για φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τους κλάδο αλλά ταυτόχρονα αφορούν και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας.

-Η συμμετοχή όλων στην παραπάνω συνάντηση, θα αποδείξει το έμπρακτο και ειλικρινές ενδιαφέρον σας για τα προβλήματα του επαγγελματικού σας κλάδου, των θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια του προσωπικού σας – των πολιτών καθώς και την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Ένα σχόλιο

  • Ο ΚΟΚ ισχύει για όλους, πλην διανομέων… Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε υποκείμενοι στις διαθέσεις τους…

    Ο Θεός να βάλει το χέρι του μνα μην πέσει πάνω μας κανένα δίκυκλο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.