kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Καμία απάντηση από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης για την ασφαλτόστρωση στο Πρωτοχώρι – “Γαργάρα” κι από την αντιπολίτευση, που στο παρασκήνιο “φωνάζει” και στο προσκήνιο διστάζει

6 Σεπτεμβρίου 2022
07:56

 

Το δρόμο της σιωπής φαίνεται πως επέλεξε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Α. Δαδαμόγια σε σχέση με το θέμα που ανέδειξε το kozan.gr, πριν μια εβδομάδα, για το έργο ασφαλτοστρώσεων της Β’ φάσης επιχειρηματικότητας στο Πρωτοχώρι (δείτε εδώ αναλυτικά) και την ασφαλτόστρωση δρόμου ο οποίος, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, που προέκυψαν από αναφορές του Προέδρου Πρωτοχωρίου Ν. Καμπουρίδη, δεν έπρεπε να ασφαλτοστρωθεί. Πέρα από κάποιες σκόρπιες διαρροές στους συνήθεις υπόπτους, που κι αυτοί τα βρήκαν “σκούρα” αυτή τη φορά, αφού δεν είχαν τι να πουν και τι να γράψουν, τα ερωτήματα παραμένουν και θα παραμένουν, μέχρι να δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση: “Έπρεπε ή δεν έπρεπε να ασφαλτοστρωθεί ο συγκεκριμένος δρόμος; Ναι ή όχι; Λέει ψέματα ή αλήθεια ο Πρόεδρος του Πρωτοχωρίου Κοζάνης, Ν. Καμπουρίδης”; Όσο για την αντιπολίτευση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, που μέλη της, που γνωρίζουν το θέμα αλλά κάνουν τα “κοκόρια” και μιλούν – μόνο στο παρασκήνιο – για καραμπινάτη παρατυπία, περιμένουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να θέσουν τα κατάλληλα ερωτήματα. Το οφείλουν πρωτίστως στους πολίτες, τιμώντας το ρόλο που επιτελούν, αν εν τέλει τον επιτελούν ή το πράττουν κατά περίπτωση. Πάντως, αν και πέρασαν τόσες μέρες, σ’ ένα θέμα που θα έπρεπε να υπάρξουν άμεσες απαντήσεις, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, θα μπορούσε, έστω και τώρα, να πει κάτι. Τ’ οτιδήποτε, ώστε οι απαντήσεις της να κριθούν, περαιτέρω, από τους πολίτες.

Η Χύτρα

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.