kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Του έκαναν πρόταση

6 Σεπτεμβρίου 2022
08:31

 

Μια σημαντική μερίδα, οργανωμένων, στελεχών της ΝΔ, βλέποντας τις χαμηλές επιδόσεις της Περιφερειακής Αρχής αλλά και του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδη, σε αυτά τα τρία πρώτα χρόνια της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου κι ενόψει των εκλογών το 2023, αναζητούν ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να ηγηθεί ενός συνδυασμού προερχόμενου από το χώρο της ΝΔ. Στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης πρόταση φέρεται να έγινε και στον επιχειρηματία, από την Πτολεμαίδα, Γ. Παντελίδη, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά την εμπλοκή του σ’ αυτό το επίπεδο.

Η Χύτρα

25 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.