kozan.gr: Κλείνει το Δημοτικό Σχολείο Ποντοκώμης; – Αρνητική απάντηση/συναίνεση από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ. Γ. Στάσση στο αίτημα του Προέδρου της Κοινότητας για παράταση λειτουργίας – Ξεκάθαρη αναφορά στο έγγραφο κι επιβεβαίωση του kozan.gr ότι, έρχεται, σύντομα, η κατεδάφιση των κτηρίων ΟΛΟΥ του οικισμού από την ΔΕΗ, προτού παραχωρηθεί, η συνολική έκταση, στη Μετάβαση Α.Ε.

7 Σεπτεμβρίου 2022
19:15

Κλείνει το Δημοτικό Σχολείο Ποντοκώμης;. Αρνητική απάντηση/συναίνεση από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ. Γ. Στάσση στο αίτημα του Προέδρου της Κοινότητας για παράταση λειτουργίας. Ξεκάθαρη αναφορά στο έγγραφο κι επιβεβαίωση του kozan.gr (διαβάστε τι είχε γράψει πριν από ένα μήνα το kozan.gr) ότι, έρχεται, σύντομα, η κατεδάφιση των κτηρίων ΟΛΟΥ του οικισμού από την ΔΕΗ, προτού παραχωρηθεί η συνολική έκταση στη Μετάβαση Α.Ε.. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, εφόσον δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή με το δημοτικό σχολείο, μέχρι την Παρασκευή πρέπει να αποφασίσουν οι γονείς σε ποιο σχολείο θα συνεχίσουν τα παιδιά τους.

14 σχόλια

  • Καλά αυτό δεν το είχε εξασφαλίσει ο υπουργός του νομού μας; Τι έγινε; Τζάμπα τον ευχαρίστησαν; Δεν πειράζει. Ένα ευχαριστώ είναι καλό να λέγεται, για λόγους ευγένειας.

  • Παει η ΔΕΗ που ξερεμε με τον κοινωνικο χαρακτηρα. Περιμενετε τα χειροτερα εκει στην ποντοκωμη. Ααα και που ειστε. Βγαλτε βιντεο τα σπιτια σας και το χωριο σας γιατι οταν το ισοπεδωσουν θα σας πονεσει πραγματικα η ψυχη

  • Συγνώμη αφού πήραν αποζημιώσεις για τα πάντα τώρα γιατί φωνάζουν, αυτά πλέον ανοίκουν στην ΔΕΗ άσχετα που το μισό χωριό μένει ακόμη εκεί

    • Υπάρχουμε κ εμείς που δν πληρωθηκαμε ακόμη δυστυχώς κ δυστυχώς δεν μπορούμε να φύγουμε κ να χτίσουμε το σπίτι μας στο χωριό γιατί κ πάλι δυστυχώς κάποιοι μερίμνησαν να μην προχωρήσουν τα έργα του χωριού,να είναι καλά ο πρόεδρος μας που τρέχει για αυτό το θέμα κ δν τα παρατάει.

  • απλα γελοιοι… Ελλας το μεγαλειο σου ας φτιαξει ο δημος σχολειο στο νεο οικισμο με τα λεφτα που αποζημειωθηκε….κριμα να ξεσηκωνουν τελευταια στιγμη τους γονεις μικρων παιδιων χωρις καμια ενημερωση ενω οι κυριοι βουλευτες εσπευσαν να διαψευσουν στις καλοκαιρινες εκδηλωσεις του χωριου το εσπευσμενο κλεισιμο του σχολειου… ξερετε ολοι για ποιον βουλευτη λεω ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε……

  • “Όπου κλείνει ένα σχολείο ανοίγει μια φυλακή”
    Είναι προφανές ότι η χρονική επιλογή για το κλείσιμο του σχολείου δεν ήταν τυχαία. Μειώνει τα χρονικά περιθώρια αντίδρασης των κατοίκων της Ποντοκώμης και είναι κατάφορη η αδικία για τα παιδιά.
    Δυστυχώς για ακόμη μια φορά απούσα η περιφέρεια και ο δήμος Κοζάνης με ότι αυτό σημαίνει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.