kozan.gr: Α. Γεωργιάδης, μέσω facebook, για το νέο Επιχειρηματικό Πάρκο της ΕΤΒΑ στην Κοζάνη: “Ήδη η μισή έκταση έχει πουληθεί σε επιχειρήσεις”

9 Σεπτεμβρίου 2022
04:00
Με τον @nikos_papathanasis εγκαινιάσαμε το νέο Επιχειρηματικό Πάρκο της ΕΤΒΑ στην Κοζάνη. Η απόφαση για να ιδρυθεί ελήφθη από την Κυβέρνηση του Γεωργίου Ράλλη το 1981…41 χρόνια μετά επί θητείας μας έγινε πραγματικότητα. Ήδη η μισή έκταση έχει πουληθεί σε επιχειρήσεις. Θα γεμίσουμε την Ελλάδα Βιομηχανικά Πάρκα η Ελλάδα της Παραγωγής γεννιέται!
+8
Klhtos Mourinio, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ και 740 ακόμη
21 σχόλια
23 κοινοποιήσεις

11 σχόλια

  • Θα γεμίσει η Ελλάδα φωτοβολταικά πάρκα κι ανεμογεννήτριες κι εμείς πληρώνουμε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη, με επιδότηση παρακαλώ…
    Πούλα παραμύθι αλληλογράφε του Παττακού! Τα ζώα οι ψηφοφόροι σου σε πιστεύουν…

  • Εγκαινιασαν εργο που δεν υπαρχει…. φοβεροι…..να μας ουν τις επιχηρησεις….ο προεδρος του ΕΒΕ να κανει ανακοινωσει ποιοες επιχειρησεις δηλωνουν εδρα την συγκεκριμενη βιπε κοζανης…..

  • Θα γεμίσουμε την Ελλάδα Βιομηχανικά Πάρκα η Ελλάδα της Παραγωγής γεννιέται! αχαχαχαχα τι λέει ο ανεκδιήγητος σαλτιμπάγκος
    εγκαινιάζουν αέρα κοπανιστό με μπαρούφες νουδουλικες και τα πιστεύουν τα πρόβατα που ακόμα τους ψηφίζουν , κλαυσίγελος απλά!

  • Μια αγωνία που έχουν όλοι οι τοπικοί βουλευτές να μπουν στο ..κάδρο της κορδέλας!! Στην πραγματικότητα ο μόνος που έτρεξε χρονια για την πολύπαθη ΒΙΠΕ (απο ΕΤΒΑ γεννηθείσα) ειναι ο Αμανατιδης όταν ήταν ΑΝΚΟ.

  • Πέρασα την ώρα που ήταν ο υπουργός υποανάπτυξης, ένα έχω να πω κόσμος καθόλου παρά μόνο οι κομματικοί παρατρεχάμενοι και οι βολευτές ρουσφετιών. Άλλωστε τι ήρθε να εγκαινιάσει το απόλυτο τίποτα σε εκείνη την περιοχή; ειλικρινά από άλλον πλανήτη ο χουντικός Γεωργιάδης.

  • Καλά κάνει εφόσον υπαρχουν ζώα που τον στηρίζουν ακόμα και αυτόν και το κόμματα του. Συγνώμη από τα ζώα γιατί πολλές φορές τα ζώα έχουν περισσότερο μυαλό.

  • Το μισό πουλήθηκε στους Γερμανούς που ΘΑ καυασκευαζαν ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το υπόλοιπο στους επίσης Γερμανούς που ΘΑ καυασκευαζαν άρματα μάχης. Η γλάστρα του υπουργείου ανάπτυξης ξεσαλώσε πάλι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.