Η Όλγα Κυρατζή στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Πτολεμαϊδας

9 Σεπτεμβρίου 2022
11:18
Κανένα σχόλιο
Η διοίκηση του  ΑΠΟΛΛΩΝΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την προπονήτρια ΟΛΓΑ ΚΥΡΑΤΖΗ. Παλιά αθλήτρια και προπονήτρια επί σειρά ετών σε ηλικιακά τμήματα με μεγάλη επιτυχία, αναλαμβάνει την καθοδήγηση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου (παγκορασίδες & μίνι). Απόλυτα προσηλωμένη στο αντικείμενο, και με άρτια  επιστημονική κατάρτιση θα βοηθήσει αποφασιστικά στην προσπάθεια να βρεθούν οι υποδομές μας σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο, με επίκεντρο πάντα το παιδί και την ψυχοσωματική του ανάπτυξη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για εγγραφές και πληροφορίες:
ΟΛΓΑ ΚΥΡΑΤΖΗ 6955691739.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΚΟΥΛΙΔΗΣ  6984612266
 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.