Β. Κωνσταντόπουλος: Ιατρείο Τριγωνικού – Μας προκαλεί ο δήμαρχος με τις αναρτήσεις του

9 Σεπτεμβρίου 2022
13:32
Γράφει στην τελευταία ανάρτησή του με αφορμή και την επίσκεψή του στις Αυλές. «Αναβαθμίσαμε όλα τα Ιατρεία του Δήμου μας όπως και αυτό των Αυλών».
Ήμουνα στο χωριό μου όταν το είδα. Αναρωτήθηκα, σκέφθηκα μάλλον θα έγινε κάτι και στο ιατρείο του Τριγωνικού και δεν το πήρα χαμπάρι. Πήγα λοιπόν και τι να δω. Ιατρείο εντελώς παρατημένο, που έχει να καθαριστεί από το 2014. Και όσες φορές καθαρίστηκε, αυτό έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου και των γυναικών του χωριού. Ο δήμος καμιά συμμετοχή.
Τα κουφώματα που αλλάχθηκαν, χωρίς τα απαραίτητα μερεμέτια. Δεν συζητάμε για το γραφείο και το κρεβάτι εξέτασης. Παμπάλαια. Ψάχνω να βρω το κλιματιστικό, πουθενά κλιματιστικό. Στην ίδια κατάσταση και το υπόλοιπο κοινοτικό κατάστημα. Όσο δε για τα χόρτα στην παιδική χαρά με ύψος στο γόνατο.
Μάλλον όπως φαίνεται ζούμε σε μια περιοχή εικονικής πραγματικότητας. Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας.
Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι χθεσινές. Δεν δέχομαι καμιά αλλοίωση.

 

7 σχόλια

  • Τριγωνικιώτης
    Πάντως σε αυτό το χάλι δεν ήταν. Άλλωστε τότε είχε επισκευάσει την στέγη και έκανε ελαιοχρωματισμό του κτιρίου.

  • Πήγε στο χωριό του ο Κωνασταντόπουλος για αυτοψία στο ιατρείο που επί θητείας του ήταν ανύπαρκτο. Από άλλο ανέκδοτο ο τύπος.

    • Ανύπαρκτο το ιατρείο Τριγωνικού στην περίοδο Κωνσταντοπούλου;
      Στην σειρά οι παππούδες, και το ιατρείο καθαρό, φτωχό αλλά καθαρό.
      Από άλλο ανέκδοτο, είναι αυτοί που δεν έχουν σχέση με τα χωριά μας.

  • Κουφώματα πέρασε.Αραγε κάτι έκανε. Δεν δικαιολογεί τέτοιες ανακοινώσεις. Αυτό δεν είναι αντιπολίτευση. Ο δήμος έχει σοβαρότερα θέματα.Εκτος αν τα έλυσε όλα ο Ελευθερίου και δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.