kozan.gr: Μετά τις ανακοινώσεις ΑΡΚΕ & ΔΡΑΣΕ, για τις αγκαλιές και τις χειραψίες πρωτοκλασάτων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ με τον Υπουργό Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη στην Πτολεμαίδα, ο Γραμματέας του Σπάρτακου Α. Μάστορας τα “βάζει” με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη – Η ανάρτησή του στο facebook

9 Σεπτεμβρίου 2022
13:21

Μετά τις ανακοινώσεις ΑΡΚΕ & ΔΡΑΣΕ, για τις αγκαλιές και τις χειραψίες πρωτοκλασάτων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ με τον Υπουργό Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη στην Πτολεμαίδα (δείτε εδώ το βίντεο του kozan.gr, που κατέγραψε αποκλειστικά το συμβάν), ο Γραμματέας του Σπάρτακου Α. Μάστορας τα “βάζει” με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη. Η ανάρτησή του στο facebook.

 

20 σχόλια

  • Ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής τι ακριβώς νομίζει ότι κάνει μ’ αυτήν του την ενέργεια; Έκρυψε ποτέ ο Αδαμίδης την κομματική του ταυτότητα; Δεν βγήκε ο Αδαμίδης δημόσια και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για εκλογή στην Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα; Δεν βγήκαν δημόσια τα ονόματα των πιθανών υποψηφίων βουλευτών του Σύριζα που στάλθηκαν από την τοπική οργάνωση στην Αθήνα; Σάκη μάλλον μωραίνει Κύριος, ὅν βούλεται ἀπολέσαι.

  • Ο καημένος Μάστορας (καλός συνδικαλιστής),προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων τον ψηφίζουν στον….(κακό συνδικαλιστή) Αδαμίδη. Αλλά….ο συνδικαλισμός σε γενικές γραμμές,πάει περίπατο εξαιτίας αυτών των ανθρώπων και αυτών που τους ψηφίζουν.

  • υπάρχει μια διαφορά συνδικαλιστή, η ΝΔ έκλεισε τον λιγνίτη με βιασύνη, η ΝΔ έχει φορτώσει τους λογαριασμούς με χιλιάρικα τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις…..αυτά για να μην μας περνάτε για χαζούς όπως είστε εσείς.

      • Πόσο πληρώναμε επί ΣΥΡΙΖΑ και πόσο τώρα; Απλά τα πράγματα.

        Επίσης είστε σχεδόν 4 χρόνια κυβέρνηση βγάλτε το χρηματιστήριο.

        Τέλος, κάντε εκλογές αν τολμάτε.

    • Βγάλε τις παρωπιδες το ρεύμα είναι ακριβό σε όλη τη Ευρώπη λόγο του πολέμου στην ουκρανία.οσον αφορά το λιγνίτη “ευτυχώς” τους πρόλαβε ο πόλεμος και δεν τον έκλεισαν.Οσες μονάδες δούλευαν το 2019 τόσες δουλεύουν και σήμερα.

    • Μπερδεύεσαι. Δεν το είπε έτσι ο Άδωνις που βγήκες και να τον στηρίξεις χωρίς να τον ακούσεις προσεκτικά. Ο ΥΠ.ΑΝ. είπε ότι οι συνδικαλιστές δεν κατάστρεψαν απλώς τη ΔΕΗ. Κατέστρεψαν ολόκληρη την Ελλάδα !!! Αυτοί δανείστηκαν, αυτοί έκλεψαν, αυτοί μας έβαλαν στα μνημόνια, αυτοί μείωσαν το ΑΕΠ 25%, αυτοί μείωσαν μισθούς και συντάξεις, αυτοί φώναζαν Γερούν γερά, αυτοί συντηρούν το καρτέλ του Φ.Α., αυτοί παρακολουθούν τα τηλέφωνα των πολιτικών τους αντιπάλων. Παρακαλώ να μην αναπαράγουμε λάθος τον μεγάλο τηλεβιβλιοπώλη.

  • Η δηθεν Αρκε, η δηθεν Δρασε η δήθεν συνδικαλιστές που δήθεν ενδιαφέρονται για τους εργαζόμενους πάντα δηλώνουν την πολιτική και κομματική προέλευση.
    Εσύ φουκαρά εργαζόμενε έχεις τα μάτια σου κλειστά.
    Μετά από αυτές τις δημοσιεύσεις στα πηγαδάκια Όλοι βρίζετε αυτούς τους εργατοπατερες αλλά όταν έρχεται η ώρα πάλι τους ίδιους στηρίζετε.
    ΥΓ: σε πια χώρα άραγε να συμβαίνει αυτό το έκτρωμα εδώ και χρόνια;;;

  • Τζάμπα διαφήμιση Αδαμίδη. Αφού άρχισαν και οι Δεξιοί να ποστάρουν αφίσες με το όνομά σου σε πολιτική εκδήλωση σημαίνει ότι σε μετράνε πολύ. Μάλλον πήραν εντολή από τον αδιευκρίνιστο να κόψουν κάθε γέφυρα μαζί σου και να σου κάνουν ανοιχτό πόλεμο. Η καλύτερή σου!!! Θα σε μάθουν και οι πέτρες της Κοζάνης.

  • ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΙΕΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

  • Εγώ δεν είμαι ΔΕΗΤΖΗΣ και ούτε παίρνω παχουλό ΜΙΣΘΟ όπως εσείς. Το μόνο που ξέρω τόσα χρόνια, είναι ότι εσείς, οι συνδικαλιστές ιδιαίτερα, δεν έχετε πάτησει το πόδι σας στη δουλειά ή ελάχιστα. Αλλά μόνο αγώνες και διεκδικήσεις είστε για να γεμίζει μόνο η δικιά σας τσέπη…… Τι να πρωτοθυμηθούμε…… Δώρα ΠΑΣΧΑ; ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ; επίδομα ΑΔΕΊΑΣ; εννοείται όλα αυτά σε διπλάσια και τριπλάσια από μισθούς άλλων εργαζομένων, ΓΕΝΟΠ tours; (διακοπές τζάμπα full), ΤΡΟΦΕΙΑ;(και φαγητό και γαλατάκι), μειωμένο ΡΕΥΜΑ; ((ελάχιστο), ΑΠΕΡΓΙΕΣ;; (και πληρωμένες), Και μας κουνουσατε το δάχτυλο ότι θα κατεβάσετε τους διακόπτες….!!!! Τι άλλο να πρωτοθυμηθούμε, τί;;;; τί;;;;; Ντροπή σας, εσείς κλείσατε τη ΔΕΗ, εσείς είστε υπεύθυνοι, εσείς…… μόνο εσείς…….

  • Ο αχθοφόρος φέρετρου μια χαρά τα πάει, και έχει όλα τα προσόντα για αυτό, φαίνετε άλλωστε από τους ψήφους που παίρνει. Το τραγικό είναι οι ψηφοφόροι του

  • Δηλαδή η ελεύθερη μετάφραση αυτής της ανάρτησης είναι: “…είμαστε και εμείς αλλά είσαστε και εσείς” ή “είσαστε και εσείς αλλά είμαστε και εμείς…” ο καθένας ας κρατήσει όποια από τις 2 εκδοχές τον συμφέρει ανάλογα με ποιον συνδικαλιστή ψήφισε στις τελευταίες εκλογές της ΓΕΝΟΠ.

  • Όλοι οι συνδικαλιστές , ειδικά της ΔΕΗ κοιτάγατε μόνο το προσωπικό σας όφελος .
    Υποκριτές είσαστε όλοι σας !!! Μηδενος εξαιρουμένου !!!
    του συστήματος της…..μαμάς ΔΕΗ όπως λέτε και στις παρεούλες σας , υψηλόμισθοι, συνταξιούχοι από τα 50 σας χρόνια , ποτέ δεν νοιαστήκατε για τον συνάδελφο η τον σκληρά εργαζόμενο ιδιωτικό υπάλληλο που ούτε στο όνειρο του δεν είδε τους μισθούς σας και τις απολαβές σας.
    Και μην μας πείτε ότι δουλεύατε εσείς για να έχουμε …ρεύμα εμείς .τέρμα το παραμύθι σας
    Όλοι είμαστε εργαζόμενοι και από όλους η εργασία έχει τη δίκη της αξία .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.