Ελευθέριος Παλούκας (μέλος τοπικού συμβουλίου Ελάτης,): “Το βουνό μας δεν πωλείται, είναι δανεικό από τα παιδιά μας”

9 Σεπτεμβρίου 2022
23:16
“ΤΌ ΒΟΥΝΌ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΕΊΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΌ ΑΠΌ ΤΆ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ!!! Σε μια εποχή πού οι τιμές των καυσίμων έχουν χτυπήσει κόκκινο , καί δεν ξέρουμε τί διάρκεια θά έχει ή κρίση, ορισμένοι σχεδιάζουν την ξύλευση τού βουνού μας και προς εμπορία. Διαβάστε και ακούστε……
Ο δήμαρχος λέει θέλει νά κάνει την ξύλευση προς εμπορία για νά αναγεννηθεί τό βουνό και με τά έσοδα νά κάνει καί κάποια έργα. Η παράταξη πλειοψηφίας τής κοινότητας συμφωνούν με προϋποθέσεις.
ΠΡΟΣΟΧΉ!!!
Συμφωνούν νά γίνει ή ξύλευση προς εμπορία αλλά νά γίνει με ΑΝΆΘΕΣΗ….. και νά δουλέψουν παιδιά από το χωριό. Γιατί μέχρι και σήμερα στην ξύλευση ατομικών αναγκών τά παιδιά τού χωριού δεν δούλευαν κύριοι; Άρα σάς ενδιαφέρει η ξύλευση προς εμπορία και μάλιστα με ΑΝΆΘΕΣΗ….. Η παράταξη μας ” ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΑ Ο ΤΌΠΟΣ ΜΑΣ” που στην κοινότητα εκπροσωπείται από μένα καί τόν συνοδοιπόρο συναγωνιστή μου Βασίλη Σφαλυρα ή θέση μας είναι ξεκάθαρη και αυτή ψηφίσαμε:Ξύλευση ΜΌΝΟ για τίς ατομικές ανάγκες τών κατοίκων τού χωριού μας!!!
ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΔΎΣΚΟΛΑ…

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.