Απάντηση προς τον κ. Κωσταντόπουλο
Θλίβομαι πραγματικά με τα λόγια του κ. Κωνσταντοπουλου διότι παρά τις ασταμάτητες προσπάθειες μας να βάλουμε μια σειρά στο χάος που παραλάβαμε, τα αποτελέσματα των οποίων είναι ολοφάνερα, επιμένει να ψάχνει τον ψύλλο στα άχυρα ώστε να υποβαθμίζει κάθε φορά το έργο μας!
Όπως είπε ο δήμαρχος δεν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, μακάρι να μπορούσαμε να πατήσουμε ένα κουμπί να γίνει καινούριο , χρειαζόμαστε πολλά τέτοια κουμπιά στο δήμο, όποτε θα περιμένετε να τελειώσουμε και θα σας φωνάξουμε για τα διαπιστευτήρια!
ΥΓ. Οι φωτογραφίες είναι η πραγματικότητα που αντικρίσαμε, από το κατά τα άλλα καθαρισμένο από το 2014 κτίριο όπως λέει ο κ. Κωνσταντοπουλος, εκτός αν αυτό το χάλι έγινε μέσα σε 8 χρόνια.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Μπορείτε επιτέλους να αποδεχτείτε ότι γίνεται έργο σε αυτό το δήμο!
Εκ νέου απάντηση του Β. Κωνσταντόπουλου
Ο δήμαρχος δεν αντέχει την κριτική.
Κατ’ αρχήν οι φωτογραφίες είναι πρόσφατες και δεν σηκώνουν καμιά αμφισβήτηση.
Τα χόρτα ως τι γόνατο είναι στον χώρο της παιδικής χαράς, δίπλα στην παιδική χαρά. Ατυχής η προσπάθεια να μας βγάλουν αναξιόπιστους.Η κατάσταση εντός του κτιρίου είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες. Αν ο δήμαρχος είναι ικανοποιημένος από την εικόνα, δικαίωμα του, εμείς οι Τριγωνικιωτες δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Στην δική μας θητεία υπήρχε γυναίκα από το χωριό, που καθάριζε το κοινοτικό κατάστημα μια φορά την εβδομάδα και τον χειμώνα ετοίμαζε το ιατρείο για τον γιατρό, ανάβοντας την σόμπα. Και το κόστος της καθαρίστριας ήταν 100 ευρώ τον μήνα. Το ιατρείο όμως, αυτό το φτωχικό ιατρείο έλαμπε, για χάρη των ηλικιωμένων του χωριού.
Υπάρχει κάτι τέτοιο τώρα στα χωριά και δεν το ξέρω; Όχι. Σε όλα τα μικρά χωριά έχουν καταργηθεί οι καθαρίστριες. Όσο για τις καθαρίστριες, που λέει ο δήμαρχος ότι βρήκα στο χωριό μου, καθάριζαν τους χώρους για το αντάμωμα του χωριού.Και προφανώς θα πιάσω κουβέντα με τους εργαζόμενους, ρωτώντας για τα προβλήματα τους. Αυτό το όμως είναι άσχετο με την κατάσταση του ιατρείου. Συμπερασματικά ο δήμος μας όπως και όλοι οι δήμοι, χρηματοδοτήθηκαν με σημαντικά ποσά λόγω κορωνοιου.Γιατί το ιατρείο του Τριγωνικού δεν επισκευάστηκε με τα χρήματα αυτά;