Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Α. Γεωργιάδη: “Ήλθον, είδον και απήλθον”

10 Σεπτεμβρίου 2022
12:28

Ήλθον, είδον και απήλθον…

Επίσκεψη στη Δ.Μακεδονία πραγματοποίησε, χθες, κυβερνητικό κλιμάκιο με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον κ. Νίκο Παπαθανάση στα πλαίσια της δράσης της ΝΔ ενόψει της έναρξης της ΔΕΘ, προσπαθώντας, μάταια, να δημιουργήσει μια εικόνα επίπλαστης πραγματικότητας.

Επί τριετίας η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας χόρτασε λόγια και υποσχέσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Παπαθανάσης μίλησαν για ανάπτυξη της περιοχής, δε μας εξήγησε όμως το λόγο που επέλεξαν να κλείσουν άναρχα τις λιγνιτικές μονάδες χωρίς κανένα σχέδιο, οδηγώντας την περιοχή στη φτωχοποίηση.

Δε μας εξήγησε γιατί δεν στηρίχτηκαν οι αμέτρητες επιχειρήσεις της περιοχής που υπέστησαν το μεγαλύτερο πολύμηνο λοκντάουν Πανελλαδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο κ. Γεωργιάδης εγκαινίασε ένα έργο «φάντασμα» λέγοντας ότι η μισή του έκταση έχει ήδη αγοραστεί από επιχειρήσεις, χωρίς καμία ονομαστική αναφορά.

Ποιες είναι αυτές οι επιχειρήσεις κ. Γεωργιάδη;

Έχετε να παρουσιάσετε κάτι νέο, πέραν του να γεμίσετε την περιοχή με φωτοβολταϊκά πάρκα και ανεμογεννήτριες – ιδιοκτησία των ελίτ – και οι πολίτες της περιοχής να βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία, πληρώνοντας μάλιστα το ακριβότερο ρεύμα σε όλη την Ευρώπη;

Ποιο είναι το πρόγραμμα της κυβέρνησης σας κ. Γεωργιάδη και κ. Παπαθανάση για να αποτρέψετε την ερημοποίηση της Δ. Μακεδονίας;

Το μόνο σχέδιο που έχει να προσφέρει στην περιοχή ο κ. Γεωργιάδης και η κυβέρνηση της ΝΔ είναι το να οργανώνουν «άριστες» επικοινωνιακές φιέστες κάνοντας εγκαίνια.

Το απέδειξε, χθες, αφού μετά τους εναγκαλισμούς και τις φωτογραφίες με γαλάζια στελέχη, αποχώρησε από την περιοχή χωρίς καν να παρευρεθεί στην εκδήλωση που ο ίδιος ήταν κεντρικός ομιλητής, αφήνοντας όλους τους παραγωγικούς φορείς σε αναμονή με αναπάντητα ερωτήματα.

Μπορεί η εκδήλωση «Επέν – Δυτική Μακεδονία: Περιφερειακή Ανάπτυξη, Νέα Οικονομία» να πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία του υπουργού αλλά άφησε την εικόνα ότι οι ίδιοι αυτοσαρκάζονται… ΕΠΕΝ…

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

14 σχόλια

  • Τι λέτε ρε, εδώ μας εγκαινίασαν τα πουρνάρια μας,τα μπαΐρια μας και μας υποσχέθηκαν πολλές και καλές δουλειές για να γυρίσουν πίσω τα παιδιά μας(ξανά μετά απο 4 σχεδόν χρόνια).

    Η απολιγνιτοποιηση φέρνει ανάπτυξη και χαρά και ευημερία.

    Πάντως νομίζω ότι είναι η μόνη περιοχή που βρέθηκαν άνθρωποι να θέλουν να αγκαλιάσουν τον Άδωνι (συνδικαλιστές της π…..ης)

  • ενω εσεις ε>?θα λεγατε του κοσμου τα ψεμματα..και τι εγινε?ο αρχηγος σας εναι ο ορισμος του ψεμματος..με ενανομο και ενα αρθρο θα τα ελυνε ολα..δεν ντρεπεστε κιολας..νομιζετε ακομα πως ο κοσμος δεν θυμαται..θα το δειτε ομως στις επομενες εκλογες..και τις μεθεπομενες..

    • Εχερτε απυθμενο θρασος τελικα εσεις τα μπλε παιδακια
      εσεις που οδηγησατε την χωρα πρωτοι στην καταστροφη απο το 2009 ακομη και το μητσοτακεικο ειναι ο ορισμος της καταστροφης των δημοσιων ταμειων και οχι μονο…
      εχετε θρασος να μιλατε για μια τετραετια του Συριζα
      που ουσιαστικα χαρις των δικων σας τετριμενων δεν μπορεσε να κυβερνησει και σωστα οπως ηθελε
      οταν παραλαβε μηδενικα ταμεια απ τα φαγοποτια σας τοσων ετων αυτα τα ξεχασες? Που μας το παιζεις και ταχα αντικειμενικος?
      Θα δεις στις εκλογες που ερχονται τι μαυρισμα ερχεται

    • Κάντε τώρα ντε, ρωτήστε και τον Λοβέρδο την διαφορά των πετσομενων δημοσκοπήσεων και των εκλογών,για να μην πέσετε από τα σύννεφα.

    • Κωστακη ραντεβου στις καλπες
      μονο μην εξαφανιστεις μετα τα πρωτα exit poll εκεινο το βραδυ ναι? Καλως η κακως…ο κοσμος βγαζει κυβερνησεις
      και οχι τα πετσωμενα γκαλοπ που σας ταιζουν σανο.
      Τωρα δεν εχει ουτε μακεδονιες ουτε ματια ουτε αλλα πολλα για να κανετε την βρωμικη γκεμπελικη προπαγανδα του 2019 και να παρετε αυτοδυναμια με 20% γιατι τοσοι σας ψηφισαν ουσιαστικα. Ετοιμασου για μεγαλη πιτσα!

  • Ευτυχως σε λιγο καιρο θα παρουν την απαντηση γιατι αρκετα μας κουρασε το μπλε τσιρκο. 3,5 χρονια σκοταδι ηταν πολλα!

  • στις φωτο τοτε ειχαν και εκδοτηρια εισιτηριων..και ο τσιπρς εκανε εγαινια..ουτε για τσιρκο δεν ειστε..και εκει θελει μια καποια σοβαροτητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.