kozan.gr: Έφυγε από τη ζωή, ξημερώματα Κυριακής 11/9, σε ηλικία 66 ετών, ο πρώην αντινομάρχης Κοζάνης και πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Κώστας Χαραλαμπίδης – To μήνυμα του πρώην Νομάρχη Κοζάνης Π. Μητλιάγκα

11 Σεπτεμβρίου 2022
11:09

Έφυγε από τη ζωή, ξημερώματα Κυριακής 11/9, σε ηλικία 66 ετών ο πρώην αντινομάρχης Κοζάνης και νομαρχιακός σύμβουλος Κώστας Χαραλαμπίδης.

Γεννήθηκε το 1956 στο Διχείμαρρο Βοΐου Κοζάνης και κατοικεί στο Δρέπανο Κοζάνης. Είναι παντρεμένος με την Χρυσαυγή Χαραλαμπίδου και έχουν δύο παιδιά την Σοφία και τον Σάββα.

Αποφοίτησε από το Ιστορικό Γυμνάσιο Τσοτυλίου. Ήταν πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Τεχνολόγων Μηχανικών Σιβιτανιδείου Ιδρύματος, με ειδικότητα Τεχνολόγου Πολιτικού Μηχανικού και Πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Τεχνολόγων Μηχανικών Κοζάνης με ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού.

Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και από το 1983 ως τεχνικός υπάλληλος στην Νομαρχία Κοζάνης και στην συνέχεια στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Τα έτη 2014 έως 2018 ήταν Προϊστάμενος του τμήματος Εργαστηρίων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης.

Επί σειρά ετών από την Διεύθυνση Προγραμματισμού της Νομαρχίας Κοζάνης ασχολήθηκε με τα ζητήματα προγραμματισμού έργων και ανάπτυξης. Εκλέχθηκε δύο φορές Νομαρχιακός Σύμβουλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης. Την τετραετία 1995 – 1998 υπηρέτησε από την θέση του Αντινομάρχη με ευθύνη τον Προγραμματισμό των Δημοσίων Επενδύσεων, την εκτέλεση των Δημοσίων έργων, την ευθύνη για το Περιβάλλον και την Πολεοδομία. Διετέλεσε μέλος της Διοίκησης της Αναπτυξιακής Κοζάνης (ΑΝ.ΚΟ. Α.Ε.) και Πρόεδρος της ΗΕLLADA (Ένωση Αναπτυξιακών Εταιρειών Ελλάδος). Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Έργων του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ήταν συγγραφέας τριών βιβλίων: 1. Κεντρικές Θερμάνσεις, Εκδόσεις «ΗΒΟΣ» 1992 – Ένα βιβλίο για Φοιτητές αλλά και για κατασκευαστές Δημοσίων & ιδιωτικών Έργων. 2. Χρηματοδοτικά Μέσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αναπτυξιακός Νόμος, 1996. Μια έκδοση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και του ΕΒΕ Κοζάνης και 3. Το Πέτρινο Γεφύρι «Τσακνοχωρίου» – Ανθοχωρίου, 2016.

Είναι Μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων με κυριότερη δραστηριότητα στο Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του για πολλά χρόνια.

 

 

To μήνυμα του πρώην Νομάρχη Κοζάνης Π. Μητλιάγκα

 

 

 

 

19 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.