Τα «παράπονα στο Δήμαρχο» ΙΜΕΡΑ Κυριακή 11.09.2022 ώρα 12:00 (πάρκο κεντρικής πλατείας) Αθανάσιος Μακρυγιάννης Πρόεδρος Τοπικής κοινότητας Ιμέρων

11 Σεπτεμβρίου 2022
10:51

 

“Δυσαρέσκεια για την μικρή ανταπόκριση, σε αιτήματα και προβλήματα που παρουσιάζονται και ζητούν λύσεις από την δημοτική αρχή”

Πεπραγμένα:
1 Τοποθέτηση φωτοβολταϊκού πάνελ στην γεώτρηση.
2 Συντήρηση γηπέδου μπάσκετ στον οικισμό των Ιμέρων.(εκκρεμεί το προστατευτικό δίχτυ).
3 Κατασκευάστηκε παιδική χαρά.

Έργα και παρεμβάσεις που θεωρούνται απαραίτητες για την Τοπική κοινωνία:
1 Ανακατασκευή κοινοτικού καταστήματος (υπάρχει βαθμός επικινδυνότητας).
2 Επισκευή και συντήρηση αγροτικού ιατρείου.
3 Ολοκλήρωση εργασιών στα γήπεδα μπάσκετ Ιμέρων και Αύρας. (αγών. Χώρου και περίφραξης).
4 Επισκευή και συντήρηση πλατειών Ιμέρων και Αύρας.
5 Αντικατάσταση και επισκευή ηλεκτροφωτισμού στις πλατείες αλλά και εντός οικισμού με πολλά σημεία να είναι επικίνδυνα.
6 Αντικατάσταση κάδων απορριμμάτων.
7 Απαραίτητα κοπές κλαδιών δένδρων που είναι επικίνδυνα αλλά εμποδίζουν και την διέλευση οχημάτων και πεζών.
8 Επισκευή και συντήρηση οδικού άξονα Νεράιδας Ιμέρων.
9 Συντήρηση και διάνοιξη αγροτικών δρόμων.
10 Επισκευή τμήματος δρόμου προς οικισμό ΔΕΗ (επικίνδυνη λακκούβα – κρατήρας).

3 σχόλια

  • Πρόεδρε ήμουν σήμερα στον Γεροπλάτανο και εκεί είπες πολλά ακόμη έργα που έγιναν απο το Δήμο όπως κουφώματα στο σχολείο ανακαίνιση αίθουσας στο σχολείο ηλεκτροφωτισμός στην διαδρομή Αύρα Ιμερα εκπόνηση μελέτης για σύστημα αποχεύτεσης παγκάκι στην Αύρα συντήρηση του γηπέδου μπάσκετ στην Αύρα αυτόματος χλωριωτής στην δεξαμενή και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα.Τι έγινε και δεν τα έγραψες αυτά;Mήπως αρχισε ο προεκλογικός αγώνας και δείχνεις με ποιά θα πάς;

    • Ρωτά να μάθεις ποιος έστειλε και ανάρτησαν το παραπάνω κείμενο για τα παράπονα στον Δήμαρχο στα Ιμέρα και μετά να σχολιάζεις. Λες ότι ήσουν εκεί, μάλλον δεν διάβασες για αυτά που έγιναν ή πρέπει να γίνουν ή δεν άκουσες αυτά που ανάφερα ενώπιον των Ιμεριωτών και του Δημάρχου. Μάλλον σε αφορά ποιο πολύ με ποιον ή ποια θα είμαι υποψήφιος την επόμενη φορά. Μην αγχώνεσαι σε λίγές καιρό θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητά μου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.