kozan.gr: Mε την παρουσία της Μιμής Ντενίση και την προβολή της ταινίας “Σμύρνη μου Αγαπημένη” πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/9 η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Πολυποίκιλτη μορφή της επιστήμης» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

11 Σεπτεμβρίου 2022
18:44

 

Η Ακαδημία Επιστημών και Γραμμάτων Ποντίων, ο Δήμος Κοζάνης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/ΤΔΜ, συνδιοργάνωσαν, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα “Κοβεντάρειο”, επιστημονική ημερίδα με θέμα «Πολυποίκιλτη μορφή της επιστήμης». Το πρόγραμμα της ημερίδας:

17:30 – 18:00 Covid 19 και σεξουαλικότητα
Λουκάς Αθανασιάδης, καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ

18:00 – 18:30 Εκτίμηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στη Δυτική Μακεδονία: Εκτιμήσεις, δυνητικές επιπτώσεις και μέτρα απομείωσης- –
Αθανάσιος Σφέτσος Διευθυντής Ερευνών ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

18:30 – 19:00 Κλιματική αλλαγή και ανθεκτικότητα των συστημάτων μεταφορών Απόστολος Παπαγιαννάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Σμήματος Μηχανικών
Χωροταξίας και Ανάπτυξης ΑΠΘ

19:00– 19:30 Στρατηγικές και εργαλεία σχεδιασμού του δημόσιου χώρου την εποχή της κλιματικής αλλαγής” Αθηνά Βιτοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Σμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ

19:30 – 20:00 Διάλειμμα

20:00 – 20:30 Δομικά στοιχεία της ποντιακής ουτοπίας Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, Ομότιμος Καθηγητής

20:30 – 20:45 Απονομή Ακαδημαϊκών Τίτλων και Βραβείων

20:45 – 21:00 Προλόγιση της ταινίας “Σμύρνη μου Αγαπημένη Μιμή Ντενίση, Ηθοποιός

21:00 – 23:30 Προβολή ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

7 σχόλια

  • Δεν ξέρουν πως για να κανεις εκδήλωση πρέπει να ασχοληθείς. Να μαζέψεις κοσμο. Να τρέξεις. Τι χαλια είναι αυτά…. Όλοι ονόματα και μηδέν από κοινό.

    • Ποιός να τρέξει και ποιός να ασχοληθεί; Υπάρχει κανένας ειδικός της επικοινωνίας στο δήμο; Μόνο για να καμαρώνουν στις φωτογραφίες είναι!

  • Έχουν “ξεπουλήσει” χιλιάδες στρέμματα δημοτικών εκτάσεων έναντι 25 ευρώ το στρέμμα. Αυτοδιοικητικοί ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες του δημάρχου βρέθηκαν από το πουθενά με φωτοβολταϊκά. Το 2019 ερχόταν ο Ρουβάς για τις “επενδύσεις” του στην Κοζάνη. Τώρα έρχεται η Μιμή…

  • Δεν εχω ξαναδει τοσα θεματα ασχετα μεταξυ τους σε μια εκδηλωση
    Λογικό να μην συμμετείχε ουτε ενας ακομη απο καθε φορεα
    Κι αυτος του τεε οπου γαμος και χαρα πρωτος

  • Τρεις διοργανωτές και ούτε τα διοικητικά τους συμβούλια δεν ήταν.Τι είπαν άραγε στους ομιλητές.Τι εικόνα ήταν αυτή.Βγηκαν και φωτογραφίες δεν ντράπηκαν.
    Ανίκανοι και οι τρεις και πρώτος ο Δήμος.
    Ένα συγνώμη στους ομιλητές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.