Νέα εποχή για την Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου Παλαιογρατσάνου στο Δήμο Βελβεντού – Επτά μοναχοί από ορθόδοξο μοναστήρι της Ουκρανίας θα υπηρετούν την Ιερά Μονή

11 Σεπτεμβρίου 2022
18:49

Νέα εποχή για την Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου Παλαιογρατσάνου. Επτά μοναχοί από ορθόδοξο μοναστήρι της Ουκρανίας θα υπηρετούν την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στο Παλαιογράτσανο που λειτούργησε επί των ημερών του μακαριστού Αυγουστίνου Μύρου. Ηγούμενος στην Μονή είναι ο Αρχιμανδρίτης Συμεών που σπούδασε θεολογία στην Ελλάδα.

11 σχόλια

  • Δόξα τω Θεώ !!! Καλή και ευλογημένη διαμονή να έχουν και σίγουρα θα έχουν την στήριξη όλων των διακονητων του μοναστηριού !!!

  • Μακάρι να πήγαιναν και επτά Μοναχοί απ τη Ρωσια,ίσως να σταματούσε και ο αδελφοκτόνος πόλεμος!

  • Όλα καλά και όλα ωραία. Φυσικά και το μοναστήρι να είναι ανοιχτό. Αλλά δεν υπάρχουν έλληνες μοναχοί? Ενα προβληματισμό μόνο αναφέρω. Τί φταίει? Μήπως ξέρουμε και δεν το παραδεχόμαστε?
    Μια ευχή, να παραμείνουν οι άνθρωποι εκεί, ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους , γιατί? οπως και σε άλλα μοναστήρια της περιοχής δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και τα εγκαταλείπουν

    • Η μονη είναι δημιούργημα των μακαριστων π.Αυγουστινου και Γεωργίου(Μύρου)!
      Είθε να φανούν αντάξιοι συνεχιστές οι νέοι μοναχοί!

  • Ο Μητροπολιτης Κιέβου, Ονουφριος, είναι μέλος της Ιεράς Συνόδου της Ορθόδοξης Ρωσικής Εκκλησίας,δεν αναγνωρίζει την Αυτοκεφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας,διέκοψε τα Συλλειτουργα με το Οικουμενικό Πατριαρχειο.ουτε αναγνωριζει την Εκκλησία της Κύπρου,ούτε το Πατριαρχειο της Ακεξανδρείας!
    Και καλά κάνει,αυτός είναι Ιεράρχης,δεν πουλάει την Πίστη Του!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.