kozan.gr: Πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, πραγματοποίησε, το βράδυ της Δευτέρας 11/9, το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «Νίκη» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

12 Σεπτεμβρίου 2022
20:21

Πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κοζάνης πραγματοποίησε, το βράδυ της Δευτέρας 11/9, το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «Νίκη»

 

22 σχόλια

    • ΑΠΛΑ ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ!!!
      ΝΟΜΙΖΑ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΞΙΕΣ!
      ΝΟΜΙΖΑ…

    • Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

      “ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΕ ΞΥΛΟ
      ΜΕ ΦΘΗΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ”
      Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

      ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

    • Μας κυβερνάνε οι Αδωνις, πλευρης, βοριδης, έχουμε στη βουλή τον βελοπουλο και ο άλλος αν λέει τη Νίκη ορφανά του Καρατζαφέρη!!!!!! Βουτήξτε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό πριν σχολιάσετε .. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

  • Τα συγκοινωνουντα δοχεια του Κουλη που μπροστα στο φοβο μη τυχον και παρει κυβερνηση ο Συριζα θα τον στηριξουν. Χορτασαμε πατριωτες δε θα παρουμε. Ετσι κι αλλιως και τωρα ουσιαστικα τα ορφανα του Καρατζαφερη κυβερνουν.

    • Εσείς συνεργάστηκα τε με καμμενο.Αλλος πατριώτης…
      Πολύ εύκολα ξεχνάς και περνει συγχωροχαρτια. Είναι η τακτική πασοκ – σύριζα.

  • Συγχαρητήρια σε όλους τους ομιλητές, μίλησαν στην καρδιά μας. Ας ενωθούμε οι Έλληνες και ας αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας και τον πλούτο της χώρας μας. Η κομματοκρατια κατέστρεψε την Ελλάδα.

    • Ε να ενωθείτε οι παπτωχοι με την λατσαινα τον Μαρινάκη και τον Βαρδινογιάννη και τον πάμπλουτο εμφιετζογλου να δω τι κοινά εχετε

  • Τι σχέση έχουν με τον Μεγα Αλεξανδρο;Εκείνος πολεμούσε τους Πέρσες,αυτά τα κατακαημενα πολεμάνε την Κοινοβουλευτικη Δημοκρατία.
    ” όταν η μέλισσα χάσει το κεντρί της πεθαίνει.”
    Θα τελειώσει το δηλητήριο τους με δύο – τρεις γραφικές συνεδριάσεις και θα διαλυθούν εις τα εξ ων συνετεθησαν!

  • Του σώρρα ειναι,αλλά αυτοί θα μας ξεχρεωσουν με την τράπεζα,όχι της Ανατολής,αλλά της πατριδοκαπηλικης,όλοι αυτοι φορούσαν περικεφαλαιες,όταν υπογράφηκε η Μεγαλη και Εμβληνατική Συμφωνία των Πρεσπών.

  • Αγαπώ τους δασκάλους μου και όλους τους δασκάλους για το Ωραίο τους κι Αληθινό έργο,αλλά με αφορμή τον χθεσινό Σωρρόφιλο,μήπως κι ο Μουσολίνι δασκαλος δεν ηταν;
    Τα ταξίδια.

  • Αγαπώ τους δασκάλους μου και όλους τους δασκάλους για το Ωραίο τους κι Αληθινό έργο,αλλά με αφορμή τον χθεσινό Σωρρόφιλο,μήπως κι ο Μουσολίνι δασκαλος δεν ηταν;
    Τα τακίμια…..έλκονται

  • Δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν οι κύριοι αλλά αν αυτό είναι συγκέντρωση τοτε εγώ είμαι ο Αντετοκούμπο, προχθές που ψηναμε στο κτήμα περισσότεροι είμασταν.
    Υ.γ καλή επιτυχία στην ελλαδαρα σήμερα με τους γερμανούς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.