kozan.gr: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στην Τοπική Κοινότητα Αγ. Παρασκευής Κοζάνης για να παραλάβει 23χρονο – Μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης

13 Σεπτεμβρίου 2022
20:40
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο μετά τις 20:00 το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για να μεταβεί στην Τοπική Κοινότητα Αγ. Παρασκευής Κοζάνης (στην εκκλησία Αγ. Παρασκευής) για να παραλάβει 23χρονο (από την Καρυδίτσα). Ο 23χρονος φέρεται να ειδοποίησε φίλο του λέγοντας του ότι προέβη σε μια πράξη προκειμένου να βλάψει τον εαυτό του κι ο τελευταίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο, βρήκε τον 23χρονο (ο οποίος είχε τις αισθήσεις του) και τον μετέφερε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.