kozan.gr: Β. Βόντσα: «Όλα κύλησαν ομαλά με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας -Έκθεσης για τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ» (Βίντεο)

6 Ιουνίου 2017
12:52
Κανένα σχόλιο

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας –έκθεσης, άρχισαν σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου οι πανελλήνιες 2017 για τους υποψήφιους από τα ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σε κείμενο του Έλληνα λογοτέχνη,Γιώργου Θεοτοκάαπό το βιβλίο «ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ» και κλήθηκαν να γράψουν ένα άρθρο που αφορούσε στις συγκρούσεις μεταξύ εφήβων και ενηλίκων στο οικογενειακό περιβάλλον.

Tο Kozan.gr μίλησε με τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης κα Β. Βόντσα για την πρώτη ημέρα των εξετάσεων. «Όλα κύλησαν ομαλά με τα θέματα να είναι πολύ ενδιαφέροντα. Η ζωή είναι μια ποικιλία ευκαιριών. Τίποτα δεν κρίνεται ή δεν χάνεται μια στιγμή εξετάσεων», τόνισε η κα Βόντσα.

Στην Πτολεμαΐδα να σημειώσουμε πως μαθητής είχε λιποθυμικό επεισόδιο και αποχώρησε από την αίθουσα. Αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας για τις πανελλήνιες. Οι επόμενες τρεις ημέρες εξετάσεων (9-14/6) θα αφορούν σε μαθήματα προσανατολισμού και οι δύο τελευταίες, το μάθημα της Βιολογίας (16/6 και Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού) και τα Μαθηματικά και την Ιστορία Γενικής Παιδείας (19/6). Στις 8 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Μαθηματικά και στο διάστημα 10-21/6 θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικότητας. Για τα ειδικά μαθήματα, οι εξετάσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου, με τα Αγγλικά, ακολουθούν Αρμονία (23/6), έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και Ισπανικά (24/6), ελεύθερο (26/6) και γραμμικό σχέδιο (27/6). Στη συνέχεια, εξετάζονται τα Γερμανικά (28/6), τα Γαλλικά (29/6) και, τέλος, τα Ιταλικά (30/6).

Θανάσης Τέγος “

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.