Δήμος Κοζάνης: Τρισδιάστατες διαβάσεις σε Μοναστηρίου & Φιλίππου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη

16 Σεπτεμβρίου 2022
21:15

 

 

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες, ότι στο πλαίσιο της δράσης «Τέχνη του δρόμου στο οδόστρωμα» που υλοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Κοζάνης, πρόκειται να δημιουργηθούν διαβάσεις 3D σε διάφορα σημεία της πόλης.

Γι’ αυτό το σκοπό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν διαδοχικά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Μοναστηρίου (στο ύψος του 11ου Δημοτικού Σχολείου ) και Φιλίππου (στο ύψος του 2ου & 5ου Γυμνασίου), από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με τη βοήθεια της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και συνεργασία των οδηγών.

24 σχόλια

  • Δήμος εικονικής πραγματικότητας!!!! Οι διαβάσεις είναι παντού σβησμένες πλην της Παύλου Μελά, και ο Δήμος ασχολείται με διαβάσεις 3D!!!!

  • Ότι να ναι! Αν λειτουργούν αποτρεπτικά για την υπερβολική ταχύτητα ώστε να τηρούνται τα όρια εντός των πόλεων, θα είχε υιοθετηθεί εδώ και χρόνια από άλλες χώρες ! Όμως αντίθετα δεν το συναντάμε πουθενά αλλού! Άντε καλή διάθεση..κολλαρων αυχένα! χαχαχαχα χαχαχαχα

  • Έστω ότι κάποιος οδηγός “πανικοβάλλεται” από την αίσθηση 3D της διάβασης με αποτέλεσμα ή την ακούσια πρόκληση ατυχήματος με άλλο όχημα ή τη δημιουργία ανεξήγητου μποτιλιαρίσματος ή και τα δύο αυτά μαζί!!!
    Ποιος θα φταίει πραγματικά σε κάθε περίπτωση;;;

  • Και με τις πρωινές παγωνιές του χειμώνα, θα πάει πολύ καλά και αυτό. Ενημερωτικά να σας θυμίσω ότι πάντα φταίει ο πίσω. Μην το ψάχνετε καθόλου και μαλώνετε και τζάμπα.

  • Οι 3d διαβάσεις είναι επικίνδυνες και απορώ ποιος πήρε την πρωτοβουλια και την ευθύνη να γίνει κάτι τέτοιο.Δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοια πράγματα.Καντε τα αυτονόητα και αφήστε τις χαζομάρες!

  • Εγώ πραγματικά απορώ πως επιτρέπεται και από το νόμο αυτό το πράγμα. Ένα εφέ, που σκοπό έχει να τρομάξει τον οδηγό. Αν είναι δυνατόν. Ο οδηγός πρέπει να είναι πάντα ήρεμος και να μην αποσπάται η προσοχή του από τίποτα.

  • Πόσο μα πόσο επικίνδυνο. Άνετα τρομάζεις και γυρνάς το τιμόνι. Ότι βλέπετε στο pinterest δεν έχει εφαρμογή στην πραγματική ζωή. Άντε εμείς που περνάμε κάθε μέρα θα το συνηθίσουμε και δεν θα κοψοχολιαζόμαστε. Οι έρμοι οι ξένοι τι σας φταίνε; αλήθεια η μήνυση σε ποιον θα απευθύνεται;

    • Αυτο γινεται σε απειρες ευρωπαϊκες πολεις. Καθολου επικίνδυνο δεν ειναι αν οδηγεις σωστα.

      Ξεφυγετε λιγο απο τη χωριατιλα και τη γκρινια σας

      • Ανώνυμε 12:51

        Ευχαριστούμε τον δήμαρχο κοζάνης για τα αδέποτα, το νεο νοσοκομείο, την απομάκρυνση του στρατοπέδου και όλα τα παραμύθια που λέει από το 1990.

      • Σορυ φίλε αλλά χωριατιλα είναι να έχεις μια πολη που είναι όλη μια λακκούβα και κακοτεχνία και να βάζεις προτεραιότητα 3d διαβάσεις και φύκια για μεταξωτές κορδέλες…ταντσταριες τα λένε κάτι τέτοια οι Κοζανίτες…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.