kozan.gr: Ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου, από την κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, οι δράσεις του Δήμου Εορδαίας στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας». (Bίντεο & Φωτογραφίες)

16 Σεπτεμβρίου 2022
21:24

Ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου, από την κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, οι δράσεις του Δήμου Εορδαίας στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας».

 

9 σχόλια

    • Χαχααχχαχα σωστος! Η δημοτικη αρχη ειναι υπερ των “πανηγυριων” με οτι αυτο συνεπαγεται. Θα φερει και επενδυσεις και θεσεις εργασιας

      • Οποια δημοτικη αρχη και να ειχες θα ηταν υπερ
        αυτα ειναι θεσμος που γινονται καθε χρονο ετσι κι αλλιως! Καναμε ενα οδυνηρο διαλειμα 2 ετων με τα ”εξυπνα” μετρα του ψεΚουλη και της παρειτσας του που αναβληθηκαν ολα , αλλα τωρα καιρος ειναι να αρχιζει και παλι να κινειται κατι στην πολη , εστω και ετσι ξαναβλεπουμε λιγο ζωντανια..λιγο κινητικοτητα.

  • Πολύ έξυπνη ιδέα πάντως να βάλετε εκδηλώσεις κινητικότητας, εκδηλώσεις θρακικής εστίας, ποδηλατοβολτα και πανηγύρι στο ίδιο Σαββατοκύριακο. Εκτός του ότι ο κόσμος που θέλει να παρακολουθήσει πρέπει να διακτινιστεί, τα καταστήματα εστίασης της πόλης θα ζήσουν ένα ακόμη κερδοφόρο τριήμερο. Είστε εξαιρετικοί.

  • Καθίστε στα σπίτια σας να σαπίζετε και αφήστε τον κόσμο που έχει ενέργεια να απολαύσει εκδηλώσεις, πανηγύρι και ότι άλλο διοργανώθηκε τέλος πάντων!

    • Ακριβώς έτσι έλεος πια με την μιζέρια κάποιον με τπτ δν είναι ευχαριστημένοι για αυτό ας κάτσουν σπιτάκι τους κ ας αφήσουν αυτούς που θέλουν χορούς κ πανυγηρια να πάνε κ να διασκεδάσουν.

  • Καλό θα ήταν να μας ενημερώσει ο Δήμος τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για την εκδήλωση εάν τα εισέπραξαν αντιδήμαρχοι του Δήμου Εορδαίας έστω και νόμιμα ή άτομα που δεν είναι εκλεγμένοι στον Δήμο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.