Δήμος Γρεβενών: Ξεκίνησε η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» με ενημέρωση, αθλητισμό και ψυχαγωγία (Βίντεο+Φωτογραφίες)

16 Σεπτεμβρίου 2022
22:46
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών ξεκίνησε και επίσημα την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022 του Δήμου Γρεβενών, όπου το συναρπαστικό άθλημα του τένις είχε πραγματικά την τιμητική του.

Έχοντας ως συνεργάτη τον Αθλητικό Σύλλογο Αντισφαίρισης Γρεβενών, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του τένις, η απογευματινή αθλητική δράση «Μάθεtennis», προσφέροντας όμορφες και δημιουργικές στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά το δημοφιλές αυτό αγώνισμα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έλαβε χώρα η κλήρωση του πρώτου ποδηλάτου τύπου mountain μαζί με το κράνος του, από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χρήστο Τριγώνη.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή από το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών και με την πρώτη ημέρα της φετινής διοργάνωσης να ολοκληρώνεται με πάρτυ νεολαίας στις εγκαταστάσεις του Παλιού Μύλου Γιαννακόπουλου με τον DJ CAYETANO.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.