kozan.gr: Το σχόλιο αγανάκτησης του πρώην προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης Ν. Σαρρή για το φανάρι στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων: “Πότε επιτέλους θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο;”

17 Σεπτεμβρίου 2022
00:51

Πότε επιτέλους θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο με το φανάρι στην Γέφυρα των Σερβίων; Ακόμη και το βράδυ το φανάρι λειτουργεί και χωρίς να υπάρχουν αυτοκίνητα περιμένεις μόνος σου πότε θα ανάψει το πράσινο.Μια ολόκληρη περιοχή έχει κοπεί στα δύο εδώ και τρία χρόνια χωρίς να υπάρχει μία εξήγηση και χωρίς να έχουν γίνει εργασίες.Δυστυχώς κύριοι την πιο όμορφη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας την απομονώσατε.Ελπιζω και περιμένω να δοθούν στον κόσμο της περιοχής οι απαραίτητες εξηγήσεις!

 

33 σχόλια

    • Οι εξηγήσεις υπάρχουν και μπορεί να μην είναι αποδέκτες από όλους , αλλά έχουν δοθεί ,γι΄αυτο κυρ Σαρρή ψάξτε να δείτε τι ισχύει και μετα κάντε την πρόταση σας.

  • Τι να κάνουμε; Το καλό παιδί ήθελε να πουδράρει το πολιτικό του προφίλ και έπρεπε να σας χρησιμοποιήσει. Μπας και ξαναγίνει βουλευτής…

  • Η ασφαλής διέλευση των οχημάτων προέχει.
    Οι υπεύθυνοι να απαντήσουν, αν ανατέθηκε ο έλεγχος σε ειδικούς επιστήμονες, πότε θα έχουν τα συμπεράσματα ελέγχων και των μελετών και το χρονοδιάγραμμα επισκευών αν απαιτούνται.

    Ποιός ευθύνεται για την εγκατάλειψη της εναλλακτικής οδού ΚΟΖΑΝΗ-ΓΕΦΥΡΑ ΡΥΜΝΙΟΥ-ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ; Παρατημένη 30 χρόνια.

    Γιατί δεν μιλάτε για περιφερειακούς οδούς της Κοζάνης;
    Δείτε τις πόλεις της Θεσσαλίας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

  • Θα περιμέναμε από τον πρόεδρο καμιά αντίδραση για το ρεύμα που καταστρέφει τις επιχειρήσεις αλλά ο καθένας κοιτάζει τα δικά του…

  • Να κάνεις αυτή την ερώτηση στη ΝΔ που κυβερνά και αποτελεί το κόμμα σου. Εμάς γιατί μας ρωτάς; Ο περιφερειάρχης ούτε καν ασχολείται και οι τοπικοί φορείς μόνο φωνάζουν αλλά λύση δεν ζητούν.

  • Για τα φανάρια να ρωτήσεις τους μηχανικούς των αρμοδιων υπηρεσιών. Σ αυτούς να απευθύνεσαι.Η καλύτερη γέφυρα έχει να συντηρηθεί αιώνες. Ρίχνουν άσφαλτο στις προβατες. Κάνουν έργα για να φανεί ο Ελευθερίου.

  • Ο Κασαπιδης φίλε είναι ο πιο άξιος που πέρασε και θα ξαναβγεί από την πρώτη Κυριακη.Δεν ευθύνεται αυτός για τη γέφυρα.

  • Αν δεν βγει ο Κασαπιδης τότε ποιος; Ποιος μπορεί να αναμετρηθεί μαζί του; Εγώ δεν είδα ούτε ένα σπυρί όφελος από τη θητεία του. Ούτε σαρανταρια, ούτε δουλειές, ούτε τίποτα. Όμως πάλι θα τον στηρίξω. Το αδύναμο σημείο του ότι όφελος είδαν και βλέπουν αυτοί που του πάνε κόντρα, αυτοί που ούτε ψήφο θα του δώσουν ούτε τίποτα και του κάνουν και κακό.

  • Κατέβα να πάρεις το Δήμο. Εκεί στα Σερβια το λόμπυ καλά κρατεί. Κατέβα να σε στηρίξουμε για δήμαρχο. Θα τα πας μια χαρά. Στο επιμελητήριο σε ξέκαναν οι ίδιοι οι Νέοδημοκράτες. Δεν άντεξαν την επιτυχία σου.Στο Δήμο θα είναι αλλιώς.

  • Ελλείψει πολιτικού οράματος για την περιφέρεια με λανθασμένες κινήσεις και προσπαθώντας να δείξει ότι παράγει έργο ταλαιπωρεί με το φανάρι μια ολόκληρη κοινωνία γιατί είναι εργαλείο της ανασφάλειας του.
    Έρχεται η αλλαγή!!!!!

  • Αφού στα άρθρα που γράφονται απ’την δημοτική αρχή αναφέρουν την “πόλη” των Σερβίων….. χρειαζόταν τουλάχιστον 1 φανάρι….
    Ο Κρόκος έχει ίδιο πληθυσμό πλέον

  • Το φανάρι θα φύγει όταν απαγορευτουν τα φορτηγά. Αφού συντηρηθει η γέφυρα, ας ξανά επιτραπεί στα φορτηγά να περνάν την γέφυρα.
    Όλη η φασαρία για τα βαριά οχήματα γίνεται.

  • αυτό που δεν έχει καταλάβει κανείς μέχρι σήμερα, είναι πως όταν είναι να γίνουν οι εργασίεςν συντήρησης στην γέφυρα …ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ….

    “ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΑΝΑΡΙΑ” ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.