kozan.gr: Ο Υποτομέας Φύλαξης Ορυχείων ΛΚΔΜ απέτρεψε την κλοπή καλωδίων χαλκού μεγάλης αξίας από το ορυχείο Αμυνταίου

17 Σεπτεμβρίου 2022
07:06

Ο Υποτομέας Φύλαξης Ορυχείων ΛΚΔΜ απέτρεψε την κλοπή καλωδίων χαλκού μεγάλης αξίας από το ορυχείο Αμυνταίου. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, το βράδυ της Παρασκευής, γύρω στις 23:20, σε περιπολία που έκαναν οι φύλακες, αντιλήφθηκαν τις ύποπτες κινήσεις ενός ατόμου με μηχανάκι. Όταν τον πλησίασαν επιχειρώντας να τον ελέγξουν ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή κι αφού εγκλωβίστηκε, εγκατέλειψε το μηχανάκι διέφυγε. Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Αμυνταίου. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο δράστης επιχείρησε να κλέψει 50 μέτρα κομμένα καλώδια μεγάλης χρηματικής αξίας.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Γιατί πρέπει να αποτελεί είδηση η αποτροπή κάποιας κλοπής στο ΛΚΜΔ.
    Αυτό είναι το αυτονόητο,την δουλειά τους κάνουν οι εργαζόμενοι στον υποτομέα φύλαξης.Υπαρχουν και άλλοι εργαζόμενοι στα ορυχεία που δουλεύουν κάτω από δύσκολες , αντίξοες συνθήκες και πότε κανείς δεν τους μνημόνευσε.Ας σοβαρευτούμε λοιπόν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.