kozan.gr: Πτολεμαίδα: Mε αντίγραφο του θρυλικού αυτοκινήτου «General Lee» της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «The Dukes of Hazzard» πήγε στο γάμο του ο γαμπρός ενώ η νύφη έφτασε στην εκκλησία με μια στολισμένη καταλλήλως εντυπωσιακή Cadillac – Κουμπάρος ο βουλευτής Κοζάνης Ε. Κωνσταντινίδης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

18 Σεπτεμβρίου 2022
18:45

Mε αντίγραφο του θρυλικού αυτοκινήτου «General Lee» της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «The Dukes of Hazzard» πήγε στο γάμο του, το απόγευμα της Κυριακής 18/9, ο γαμπρός Κωνσταντίνος Σερσέμης για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Ζουμπουλία Παρασκευή Βαρδιάμπαση (Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης) αλλά και για να βαπτίσουν το μπέμπη τους. Κι η νύφη όμως έφτασε στην εκκλησία με μια στολισμένη καταλλήλως  εντυπωσιακή Cadillac μιας άλλης εποχής συνοδευόμενη από τον κουμπάρο του ζεύγους, βουλευτή Κοζάνης Ευστάθιο Κωνσταντινίδη και τη σύζυγό του  Λίνα Κωνσταντινίδου. Για την ιστορία να σημειωθεί πως ο  γαμπρός Κωνσταντίνος μαζί με τα αδέρφια του διατηρούν δύο καταστήματα, ένα συνεργείο για τη συντήρηση (service) και επισκευή αυτοκινήτων στην οδό Ξ. Ασβεστά 31 στην Πτολεμαΐδα και ένα φανοβαφείο αυτοκινήτων στο 2ο χιλιόμετρο Π.Ε.Ο Πτολεμαΐδας-Κοζάνης κι εκτός αυτών, αναλαμβάνουν και αναπαλαιώσεις κλασσικών και ιστορικών αυτοκινήτων, όπως την αναπαλαίωση της Cadillac (έτους παραγωγής 1961) του Βασιλιά Παύλου. Τέλος, διατηρούν βιοτεχνία παραγωγής ανταλλακτικών fiberglass & carbon κάθε τύπου καθώς και αυτοκινήτων replica. Φωτογραφίες & βίντεο του kozan.gr από το γάμο – βάπτιση

 

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.