Ο καθεστωτικός Κ. Σανίδης και η παρέα του… (μέρος 4ο)

22 Σεπτεμβρίου 2022
11:25

 

Όταν για πάνω από 30 και πλέον χρόνια κατέχεις μία θέση, αυτή του Προέδρου της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, με την ανοχή της επίσης καθεστωτικής και σφόδρα απολίτικης παρέας σου, τότε κάτι δεν γίνεται σωστά. Κάτι δεν είναι υγιές.

Ο Ποντιακός χώρος δεν έχει ανάγκη τους καθεστωτικούς και τους εσατζήδες της μνήμης μας.

Εν έτη 2022 η Ποντιακή υπόθεση θέλει Απελευθερωτές και όχι τους καθεστωτικούς (Σανίδης και η παρέα του) που είναι εκτός τόπου και χρόνου σε ότι αφορά την Ποντιακή υπόθεση και όχι μόνον.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να στηρίξουν και να προωθήσουν τους συμβολισμούς της 19ης Μαΐου. Ημέρα μνήμης, πολιτικής έκφρασης και δράσης όλων των Ελλήνων.

Όταν έχεις να κάνεις με μία νέα Πανελλήνια συνείδηση δεν μπορείς να υιοθετείς και να στηρίζεις καθεστωτισμούς και καθεστωτικούς. Μιλώ για αυτούς που με την αδιαφορία τους, “άθελα” τους στηρίζουν αυτήν την διαχρονική παθογένεια.

Σε προηγούμενο άρθρο μου ζήτησα από το Προεδρείο της Γ.Σ. της Λέσχης να μας δημοσιοποιήσει τα πρακτικά της. Σιωπή και μόνον σιωπή.

Επανέρχομαι, η Λέσχη δεν είναι προσωπική υπόθεση του καθεστωτικού Κ. Σανίδη και της παρέας του. Είναι το μητροπολιτικό σωματείο και υπόθεση όλων των Ποντίων, για αυτό πρέπει να αφυπνισθούν όλες εκείνες οι δυνάμεις που μέχρι σήμερα απουσίαζαν και να γκρεμίσουν τα τείχη του καθεστωτισμού που έχουν υψωθεί – επιβληθεί εδώ και χρόνια.

Οι πρωταγωνιστές και αγωνιστές της Ποντιακής υπόθεσης που είχε ο τόπος ήταν πολλοί. Δεν υπάρχουν σήμερα δικαιολογίες για την απουσία τους!!!

Συνεχίζεται…

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Κοζάνη, Σεπτέμβριος 22

12 σχόλια

  • Ποιος σε εμποδίζει να πας να γίνεις πρόεδρος Θεόφιλε;
    Ασχολείσαι με την επικοινωνία αλλά είσαι άσχετος με τα επικοινωνιακά.
    Όσο γράφεις, έτσι όπως γράφεις, τόσο δυναμώνεις τον Σανίδη.
    Στοιχειώδη πράγματα.
    Και επειδή δεν θα καταλάβεις, θα σου πω τι λένε οι Αμερικάνοι διαφημιστές:Βρίζε με όσο θέλεις, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου…

  • Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στην Ε.Λ. Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα ο Ποντιακός Σύλλογος διαπρέπει με συνεχείς εκδηλώσεις που προάγουν τον Πολιτισμό μας και ενδυναμώνουν τα πιστεύω μας. Και το λέω με καμάρι και ας κατάγομαι από Κοζάνη. Μπράβο στο Δ.Σ. του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας για τις δράσεις του. Για εδώ (Ε.Λ. Κοζάνης) ας αφεθούμε στα μυστικά της μπιρίμπας και της βίδας. Μόνο θλίψη. Διαφωνώ με τον Θεόφιλο σε πολλά πράγματα. Στην προκειμένη περίπτωση έχει απόλυτο δίκιο. Και φταίμε και όλοι εμείς που ¨ανεχόμαστε¨ αυτή την κατάσταση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.