kozan.gr: Πτολεμαίδα: Διαπληκτισμός δύο ατόμων (συγγενών εξ αγχιστείας) κατέληξε σε σοβαρό καβγά με τραυματισμό του ενός που μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο – Ο δράστης της επίθεσης, με δρεπάνι χειρός, τραυμάτισε το θύμα σε χέρι, κοιλιακή χώρα και στο μηρό – Αναζητείται από την αστυνομία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων

23 Σεπτεμβρίου 2022
09:37
Κανένα σχόλιο

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ξημερώματα Παρασκευής 23/9, γύρω στις 2:30 π.μ., o διαπληκτισμός δύο ατόμων (συγγενών εξ αγχιστείας – γαμπρός & κουνιάδος – ηλικίες 49 & 43) έξω από το σπίτι του ενός, σε κεντρική οδό της Πτολεμαΐδας, κατέληξε σε σοβαρό καβγά και τον τραυματισμό του ενός εκ των δύο που μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο με τραύματα σε χέρι, κοιλιακή χώρα και στο μηρό. Ο  δράστης της επίθεσης, σύμφωνα με τον  τραυματία, χρησιμοποίησε  δρεπάνι χειρός και στη συνέχεια έφυγε από το σημείο, ενώ, μέχρι και τώρα, αναζητείται από την αστυνομία. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι σοβαρή και συγκεκριμένα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Το θύμα της επίθεσης αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι ενώ η ζωή του δε διατρέχει κίνδυνο.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.