Συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων πραγματοποιήθηκε στις 22/09/2022

27 Σεπτεμβρίου 2022
14:36
Κανένα σχόλιο

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας με το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) και Το Πρόγραμμα Διασύνδεσης του Ειδικού Κέντρου Ημέρας για πάσχοντες από Αλτσχάιμερ Κοζάνης, διοργάνωσαν συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων στις 22/09/2022 στο χώρο του ΚΗΦΗ Σερβίων.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνέχιση των δράσεων που εντάσσονται  στα πλαίσια πρόληψης της άνοιας και προώθησης για συμμετοχή των ωφελούμενων σε καινούριες και διαφορετικές δραστηριότητες σε σχέση με τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Με αυτόν τον τρόπο, ο ρόλος της διασύνδεσης ενισχύει την επικοινωνία και τον δεσμό των δύο δομών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι ωφελούμενοι της Πτολεμαΐδας απόλαυσαν την άριστη φιλοξενία των ωφελούμενων των Σερβίων και συμμετείχαν σε δραστηριότητες γνωριμίας και δράσεις με σκοπό το δέσιμο της ομάδας. Στο τέλος της συνάντησης, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα που έφτιαξαν οι ίδιοι και έδωσαν υπόσχεση για συνάντηση στο χώρο του ΚΗΦΗ Πτολεμαΐδας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.