Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης | 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Ανάλυσης Δεδομένων” με διεθνή συμμετοχή, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2022, στα Γρεβενά

27 Σεπτεμβρίου 2022
14:53
Κανένα σχόλιο

 

Το Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  και η Ελληνική Εταιρία Ανάλυσης Δεδομένων συνδιοργανώνουν το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Ανάλυσης Δεδομένων” με διεθνή συμμετοχή. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Αχίλλειον στα Γρεβενά. Οι εργασίες θα διεξαχθούν τόσο με φυσική παρουσία των συνέδρων όσο και με δυνατότητα ανακοίνωσης εργασιών μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των πρόσφατων εξελίξεων και εφαρμογών των μεθόδων της Ανάλυσης Δεδομένων σε ποικίλα επιστημονικά πεδία.

Στην εναρκτήρια συνεδρία θα πραγματοποιηθεί ομιλία του καθηγητή του  Α.Π.Θ. κ. Θεόδωρου  Χατζηπαντελή, με τίτλο “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ: Αξίες, Στάση, Επίδραση”. Η ανάλυση αποτελεί αποτέλεσμα έρευνας που στοχεύει στον εντοπισμό και τη σύνδεση λογοπλαισίων και ατομικών συμπεριφορών σχετικά με την στάση απέναντι σε κρίσιμα ζητήματα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Επίσης, στην έναρξη της δια ζώσης συνεδρίας την 30η Σεπτέμβρη,  θα αποδοθεί  τιμητική πλακέτα στον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Ιωάννη Παπαδημητρίου, ως επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Ανάλυσης Δεδομένων.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του συνεδρίου ΕΔΩ

Ζoom link: https://zoom.us/j/95807404973

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.