9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ»»

3 Οκτωβρίου 2022
11:38
Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας για την «9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού».

Στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων που προγραμματίστηκαν το σχολείο μας επισκέφτηκε το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, όπου η αθλήτρια Σφυροβολίας του συλλόγου «ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ.Ε.Π.Θ», πρωταθλήτρια και μέλος της εθνικής ομάδας σε όλες τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες,  Κοροσίδου Ηλιάνα μίλησε στους μαθητές και τις μαθήτριες για την αξία του αθλητισμού και τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού. Στην συνέχεια με την καθοδήγηση του γυμναστή του σχολείου, Γιώργου Κυριάκου, τα παιδιά περπάτησαν συμβολικά 2022 μέτρα  στο ταρτάν του ΔΑΚ.

Στο Παλαιστικό Κέντρο Εορδαίας οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το άθλημα της Πάλης από τον προπονητή και Ολυμπιονίκη του συλλόγου κ. Κωνσταντινίδη Ιορδάνη και να παρακολουθήσουν επίδειξη του αθλήματος από τους αθλητές Κωνσταντινίδη Ιωακείμ και Κεχαΐδη Χαράλαμπο.

Στον αύλειο χώρο του σχολείου μας ο προπονητής  τένις, του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας,  Γιάννης Γκίνος, δίδαξε  στους μαθητές μας τακτικές και μυστικά για την ευκολότερη εκμάθηση του αθλήματος.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας ευχαριστεί ιδιαίτερα:

1.      το Παλαιστικό Κέντρο Εορδαίας, τον προπονητή του συλλόγου κ. Κωνσταντινίδη Ιορδάνη και τους αθλητές Κωνσταντινίδη Ιωακείμ και Κεχαΐδη Χαράλαμπο,

2.      τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας και τον προπονητή του συλλόγου Γιάννη Γκίνο,

3.      το Σωματείο «ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ.Ε.Π.Θ», και την αθλήτρια του κα. Κοροσίδου Ηλιάνα

 για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας.

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.