Μια ακόμα παρουσία του Μίλτου Τεντόγλου μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα γεμάτη… αυθορμητισμό και χαμόγελο.

Ο Μίλτος Τεντόγλους βρέθηκε στη Μύκονο το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, για τον αγώνα, Mykonos Running Festival και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τον βρήκε στο αεροδρόμιο την ώρα που επέστρεφε στην Αθήνα.

«Θα ήθελα να τρέξω κι εγώ αλλά δεν γινόταν, τα 10 χλμ είναι πολλά για μένα», είπε αρχικά. Ο Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος αναφέρθηκε στις… viral ατάκες που δίνει μετά από κάθε νίκη του, λέγοντας: «Έχω πει πολλά. Είναι αυθόρμητα αυτά. Αν έχω όρεξη τα λέω, αν δεν έχω δεν πολυμιλάω».

Όσο για την σχέση του, την οποία είχε ευχαριστήσει μετά από μια νίκη του -γιατί του σπάει τα νεύρα κι έτσι τον… στέλνει τσιτωμένο στους αγώνες- ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε ότι είναι ακόμα μαζί ξεκαθαρίζοντας μια παρεξήγηση που έχει γίνει για την καταγωγή της.

«Δεν ισχύει ότι είναι από την Κέρκυρα η κοπέλα μου, είναι λάθος αυτό. Είναι από τον Πύργο. Η κοπέλα που γράφουν από την Κέρκυρα είναι μια κοπέλα που είχα μικρός. Δε θέλω να κάνω οικογένεια από τώρα, δεν είμαι σε θέση να το κάνω αυτό το πράγμα. Είμαι αθλητής, έχω τόσες ώρες προπονήσεις κάθε μέρα, δε γίνεται» ανέφερε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Κλικ εδώ για το βίντεο