Ο Ελληνικός τρόπος… (Γράφει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος)

4 Οκτωβρίου 2022
14:44

 

Εκεί στην Πτολεμαΐδα ζήλεψαν την ασχήμια του Πειραιά και την “’έκλεψαν” και ιδού το αποτέλεσμα. Τους προτείνω να διαβάσουν και μάλιστα τα βιβλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη όπως:

 

Νέα Αναπτυξιακή Παιδεία – Η Ανάκτηση του Ελληνικού Τρόπου. Εκδόσεις ΣΤΡΑΒΩΝ

Νέα Μουσειακή Πολιτική στο “Αναστήλωση ο Τουρισμός ως Πολιτιστική Οικονομία.

Εκδόσεις ΣΤΡΑΒΩΝ”

 Έχουν να μάθουν πάρα πολλά!!!

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Κοζάνη, Οκτώβριος 22

 

27 σχόλια

  • Είναι κ πολύ ωραίο τις κακίες σας εδώ βρεθήκατε να τις πείτε όπως πάντα γιατί με τπτ δν είστε ευχαριστημένοι κάποιοι, ευτυχώς γιατί σε κάποιους αρέσει κ ξύδι σε εσάς που δν αρέσει, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που το έκαναν μπράβο τους ωραία δουλειά .

  • Με κατι τέτοια χαίρονται στην Πτολεμαΐδα αυτα ειναι τα έργα ανάπτυξης αυτά χειροκροτά ο κοσμος, οι Αυλικοί το πασάρουν μια χαρά στα social και ηδη εχουν ενα παγκακι σπετσιάλε και αυτό. Τα υπόλοιπα στην επόμενη θητεία.

  • Προφανώς δεν έχετε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα γι αυτό και η τόση ξινίλα. Υπόγειους κάδους μόνο στην Πτολεμαΐδα. Ανακύκλωση οργανικών μόνο στην Πτολεμαΐδα. Ηλιακό παγκάκι μόνο στην Πτολεμαΐδα. Τηλεθερμανση πρώτη η Πτολεμαΐδα και λοιπά και λοιπά. Καλό θα ήταν να έχουμε γνώση αν θέλουμε να έχουμε άποψη.

      • Το αντίθετο! Έχω μείνει στη μισή Ελλάδα. Με τη γκρίνια και τη μιζέρια μόνο άσχημα μπορούν να σου συμβούν. Δεν πας πουθενά. Για να έχεις κριτική ικανότητα πρέπει πρώτα να έχεις εμπειρία και γνώση. Το να αερολογεις δεν έχει νόημα. Καλό θα ήταν να βγεις εσύ και να μην ξαναγυρίσεις μιας και δεν σου αρέσει. Μια ζωή την έχουμε. Πήγαινε εκεί που σ αρέσει γιατί με τη μιζέρια και τη γκρίνια δεν σε βλέπω να πηγαίνεις μακριά.

  • Αυτοί που δεν χωνευουν ούτε τ άντερά τους δεν χωνευουν και τίποτε άλλο. Η επιγραφή αυτή υπάρχει τουλάχιστον στις μισές πόλεις της Ελλάδας και όλος ο κόσμος βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες διότι θέλει να έχει κάτι που να θυμίζει το μερος που πήγε. Ένα βουνό και ένα δέντρο δεν λένε τίποτα σε αντίθεση με τη ζωντανή επιγραφή. Την ξινίλα σας ορισμένοι κρατήστε την για πάρτη σας και μη μας χαλάτε τη γλύκα. Ούτε εμάς μας αρέσετε!

  • Εαν ήταν καμία ποντιακή λίρα καμιά πενηνταριά μέτρα ύψος, θα ηταν Εργο Τέχνης σαν το γήπεδο της ΑΕΚ που ειναι λεει η Αγ.Σοφιά και δεν ντρέπονται θα ήταν όλα εντάξει με τον Θεόφιλο Διαφωνίδη

  • Έχει πιάσει τον παλμό των περισσότερων πολιτών και ψηφοφόρων του ο δήμαρχος και φτιάχνει τα ανάλογα έργα ..βλ.τρενακια,φωτάκια,(γιατι για φώτα στους δρόμους ούτε λόγος),δωράκια,επιγραφές,γήπεδα που δεν θα γεμίσουν ποτέ,κτλ
    Ουσιώδη έργα θέλουμε και φροντίδα για αυτή την πόλη που όλοι αγαπάμε τόσο!

    • Μην ξεχνάτε ότι διώξατε μεγάλο μέρος του πληθυσμού με την αδιαφορία σας σχετικά με την ανεργία που προέκυψε εξ αιτίας της απολιγνιτοποίησης.
      Η Κοζάνη κινητοποιήθηκε και πήρε 80 εκατομμύρια συν τόσα άλλα για το Νοσοκομείο και το Πανεπιστήμιο.
      Εσείς δεν πήρατε τίποτε που για να το πετύχει κάποιος αυτό πρέπει να δείξει πλήρη αδιαφορία.

  • Θα είχε κάποια βάση το θέμα εάν ο σχολιαστής δεν κατοικοέδρευε στο ελβετικό δρέπανο που επίσης συνεχώς κατηγορεί.. ΨΕΚ

  • Προσωπικά μου αρέσει. Τοποθετήθηκαν και καινούρια παγκάκια. Βλεπω και τα έργα βιτρίνας και τα έργα ουσίας, όπως καθαρισμούς ρεμάτων που έγιναν από αρχές καλοκαιριού. Κάθε καλή προσπάθεια αξίζει μια καλή κουβέντα. Με το καλό να γίνουν και άλλα έργα ουσιαστικά.

  • Να κάνουμε όμορφη την είσοδο της πόλης, μέσα στα στενά ας μας φάνε τα αδέσποτα…. Στο τέλος αυτά θα μείνουν να ψηφίσουν Πλακεντα για δήμαρχο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.