Άρωμα ζωής, αναδίδουν τα ροζ μπισκότα που παρασκευάζει  νεαρή ζαχαροπλάστισσα από την Πτολεμαΐδα,  και τα διαθέτει σε περίτεχνες και ελκυστικές  συσκευασίες, συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στην εκστρατεία  εναντίον του καρκίνου του μαστού, υπενθυμίζοντας παράλληλα  στις γυναίκες, ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης, ώστε, να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η melisoula τα επτά τελευταία χρόνια συμπράττει σε διάφορες δράσεις φορέων, σωματείων, συλλόγων, προσφέροντας τα μπισκότα της,  την επιφάνεια των οποίων διακοσμεί  με το σύμβολο της  πρόληψης ενάντια στην συχνότερη μορφή καρκίνου για τις γυναίκες.

Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις  σε  Πτολεμαΐδα και  Θεσσαλονίκη, που πέρυσι διατέθηκαν για την αναβάθμιση του χώρου  και της Βιβλιοθήκης του Ογκολογικού τμήματος του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας,  φέτος, θα δοθούν σε γυναίκες που νοσούν και δεν έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στη δαπάνη θεραπείας τους.

Η Μελίνα Χατζηπαντελή ζητά  τη συνεργασία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας προκειμένου να στηριχθούν γυναίκες καρκινοπαθείς, ενώ, απευθύνεται και σε  γυναίκες, εκτός Συλλόγων,  που δοκιμάζονται από τη νόσο και πιέζονται οικονομικά, να επικοινωνήσουν μαζί της, για να βοηθηθούν

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ