Την Δευτέρα 10/10 ομιλία του Δρ Νέστορα Κολοβού στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης

9 Οκτωβρίου 2022
20:00

 

Για να πετύχεις στη ζωή χρειάζεσαι τρεις πολύτιμες βασικές δεξιότητες. Η μία από αυτές είναι να ξέρεις «πως να βάζεις προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους και να τους πετυχαίνεις».

Αυτή την πολύτιμη και βασική δεξιότητα θα παρουσιάσει ο γνωστός Business and Life Coach Δρ Νέστορας Κολοβός στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ.

Οι πρωτοποριακές διαλέξεις του Δρ Νέστορα Κολοβού, έχουν βοηθήσει και βοηθάνε πολλούς ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Μέσα από τη διάλεξη θα μάθετε πως να βάζετε και να πετυχαίνετε στόχους για,

  • Καλύτερη υγεία
  • Καλύτερη δουλειά
  • Καλύτερες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις
  • Καλύτερα οικονομικά
  • Περισσότερο ελεύθερο χρόνο

Η είσοδος είναι Δωρεάν

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.