Ιταλοί φοιτητές στο Γεωπάρκο UNESCO Γρεβενών Κοζάνης (Bίντεο)

9 Οκτωβρίου 2022
22:54
Κανένα σχόλιο

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Γαστρονομικών Επιστημών της Ιταλίας, επισκέφθηκαν το φαράγγι της Πορτίτσας στο Γεωπάρκο UNESCO Γρεβενών – Κοζάνης την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022. Η Διεθνής Ημέρα Γεωποικιλότητας γιορτάστηκε φέτος για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Γρεβενών – Κοζάνης και θα γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Οκτωβρίου.

Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γεωποικιλότητας έχει κύριους στόχους την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε όλο τον κόσμο για την ανάπτυξη σεβασμού προς τη γεωποικιλότητα, τη γεωλογική κληρονομιά, το τοπίο και το περιβάλλον, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022.

Βίντεο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΒΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.