Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Eνημερωτική εκδήλωση, στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κινδύνου και Κρίσεων στην Ευρώπη, την Πέμπτη 13/10

10 Οκτωβρίου 2022
13:24
Κανένα σχόλιο

 

Την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση της Έδρα Jean Monnet στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κινδύνου και Κρίσεων στην Ευρώπη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο 1 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά ενώ θα μεταδίδεται μέσω της πλατφόρμας Zoom:

https://zoom.us/j/92410878631 (Meeting ID:924 1087 8631)

αλλά και του καναλιού της Έδρας στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCliVV68TdGewd9y208mVxsg

Στην εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση του κοινού από την κάτοχο της Έδρας, Επίκουρη Καθηγήτρια Αμαλία Τριανταφυλλίδου για τα μαθήματα, τον τρόπο συμμετοχής και τις δράσεις της Έδρας. Θα πραγματοποιηθεί επίσης παρουσίαση των βασικών συντελεστών της ομάδας της Έδρας:

Γεώργιο Λάππα, Καθηγητής ΠΔΜ

Πρόδρομο Γιαννά, Καθηγητής ΠΑΔΑ

Δόμνα Μιχαήλ, Καθηγήτρια ΠΔΜ

Σταμάτη Πουλακιδάκο, Επίκουρος Καθηγητής ΠΔΜ

Μαρία Ματσιώλα, Επίκουρη Καθηγήτρια ΠΔΜ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με email ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τα social media της Έδρας.

Website: https://jmchair-criscom.uowm.gr

Emails: [email protected]; [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/JMChairCrisis/

Twitter: https://twitter.com/JMChair_Crisis

Instagram: https://www.instagram.com/jmchair_crisis/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.