Οι εμπειρίες και τα μετάλλια του Σπάρτακου Κοζάνης στο Πανευρωπαϊκό και στο G2 της Αλβανίας – Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο top-sport.gr (Bίντεο)

12 Οκτωβρίου 2022
14:42
Κανένα σχόλιο

 

Επέστρεψαν από τα Τίρανα της Αλβανίας, τόσο ο προπονητής όσο και οι αθλητές του Α.Γ.Σ. Σπάρτακου Κοζάνης, όπου και συμμετείχαν, τόσο στο Πανευρωπαϊκό U21 όσο και στο G2.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο προπονητής Απόστολος Νούκος, κλήθηκε ως Ομοσπονδιακός Προπονητής στο Πανευρωπαϊκό, εκεί όπου η Εθνική μας ομάδα, κατέκτησε συνολικά 8 μετάλλια, παίρνοντας την δεύτερη θέση στην κατάταξη.

Ταυτόχρονα, στο συγκεκριμένα Τουρνουά, συμμετείχαν οι Μάριος Τσιαούσης και Ελένη Ντούφα με τα χρώματα της Εθνικής, όπου αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, ενόψει της συνέχειας.

Ο Α.Γ.Σ. Σπάρτακος Κοζάνης στο G2 κατάφερε να κατακτήσει τρία μετάλλια, με τους Νίκο Ρούση, Δέσποινα Νίκου και  Ελένη Ντούφα, ενώ συμμετείχαν και οι Μαρία Ντούφα και Νίκος Ντιος.

Το www.top-sport.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Σπάρτακου, δίνοντας τον λόγο στους πρωταγωνιστές.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=aQwS8hExbSo

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.