Φοιτητικός σύλλογος των ΗΜΜΥ Κοζάνης: “Με το “καλημέρα” οι πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αναγκάζονται να βάζουν το χέρι στη τσέπη για ένα πιάτο φαΐ”

12 Οκτωβρίου 2022
18:55

Ο φοιτητικός σύλλογος των ΗΜΜΥ Κοζάνης , με απόφαση του δηλώνει την αλληλεγγύη του στα δίκαια αιτήματα των Φοιτητών της Φλώρινας και τον αγώνα τους με τον οποίο κατάφεραν να φάνε δωρεάν όλοι οι φοιτητές της Φλώρινας σήμερα, ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

 

Σήμερα οι φοιτητές και οι φοιτήτριες των τμημάτων της Φλώρινας αποδείξαμε ότι μπορούμε μέσα από τους αγώνες μας, την οργάνωση και την διεκδίκηση μπορούμε  να καταφέρουμε πολλά! Διεκδικήσαμε και καταφέραμε να φάμε σήμερα όλοι δωρεάν στη λέσχη!

Με το “καλημέρα” οι πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αναγκάζονται να βάζουν το χέρι στη τσέπη για ένα πιάτο φαΐ. Οι αιτήσεις για κάρτα σίτισης για τους πρωτοετείς φοιτητές ξεκίνησαν στις 19 Σεπτέμβρη και προτού ξεκινήσουν τα μαθήματα στις σχολές, με τη διαδικασία υποβολής να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Πέντε ημέρες μετά και χωρίς να έχουν βγει τα αποτελέσματα, οι πρωτοετείς  συνεχίζουν να πληρώνουν 5 ευρώ την ημέρα για να τρώνε στη λέσχη, ακόμα και εκείνοι που ζουν στις εστίες!! Δηλαδή, οι φοιτητές νιώθουν ήδη στις πλάτες τους το βάρος από τις εργολαβίες που ιδιοποιούνται το φαγητό των φοιτητών με σκοπό να βγάζουν κέρδος. Και φυσικά είναι άγνωστο πότε και σε ποιους θα δοθούν αυτές οι ελάχιστες κάρτες σίτισης.

Ξεκαθαρίζουμε ότι μέσα από την οργάνωση του αγώνα μας δεν θα αφήσουμε να μας ζητάνε ούτε ευρώ από τη τσέπη μας για σίτιση!

Όμως, οι εκλεγμένοι στα ΔΣ των φοιτητικών συλλόγων με την ΠΚΣ, είμαστε αποφασισμένοι ότι αυτή η κατάσταση δεν θα συνεχιστεί. Ύστερα από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των Νηπιαγωγών, λάβαμε την πρωτοβουλία και μαζί με άλλους φοιτητές του τμήματος μας, να ανοίξουμε τη λέσχη σίτισης στη Φλώρινα. Δηλαδή, οι φοιτητές όλων των τμημάτων στη Φλώρινα έφαγαν δωρεάν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

Δεν ανεχόμαστε άλλο να μας κοιτούν στη τσέπη.

 

Οι φοιτητές ενωμένοι, στο φοιτητικό τους σύλλογο μπορούμε να πετύχουμε με τους αγώνες μας ανάσες!!

 

Απαιτούμε να σιτίζονται όλοι οι φοιτητές δωρεάν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των καρτών σίτισης.

 

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΚΣ ΣΤΑ ΔΣ ΤΩΝ ΦΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.