kozan.gr: Ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης στους προηγούμενες χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, όπως τον Ι. Κιοσέ, όταν, στις αρχές του 2020, είχαν αιτηθεί κάτι μικροποσά της τάξεως των 200 ευρώ (μηνιαίως) για να μπορούν να προσφέρουν ένα καφέ – νερό κτλ. σε όσους τους επισκέπτονταν στα γραφεία τους, τους τα απέρριψε ενώ η στάση του τότε ήταν ότι οι Αντιπεριφερειάρχες να βάζουν τα χρήματα από την τσέπη τους ή να βρουν ένα τρόπο να πάρουν μια καφετιέρα να κάνουν κανέναν καφέ – Στη συνέχεια, προς το τέλος του 2020, το συγκεκριμένο αίτημα, για τα συγκεκριμένα μικροποσά, έγινε αποδεκτό – Με την Κατερίνα Δαδαμόγια, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, ως φαίνεται, παραέγινε “LARGE” ο Γ. Κασαπίδης, κρίνοντας από το αίτημά της για 8000 ευρώ για τις ανάγκες των γραφείων τριών Αντιπεριφερειαρχών (Βίντεο)

12 Οκτωβρίου 2022
19:22

 

Πρώτο θέμα συζήτησης στην Π.Ε. Κοζάνης είναι τις τελευταίες ώρες το θέμα που έφερε στη δημοσιότητα το kozan.gr με το περίφημο αίτημα, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνας Δαδαμόγια, προς την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, για έγκριση ποσού 8000 ευρώ (με το ΦΠΑ), για την προμήθεια ειδών κυλικείου (καφέδες, νερά κ.α.) για τις ανάγκες του δικού της γραφείου κι άλλων δύο Αντιπεριφερειαρχών, το οποίο εν τέλει αποσύρθηκε, μετά τις ενστάσεις που εξέφρασαν μέλη της επιτροπής, περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Κασαπίδη (δείτε εδώ περισσότερα). Το νέο αποκαλυπτικό “σφυροκόπημα” έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά, με όσα αποκάλυψε στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Κιοσές. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: Ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης στους προηγούμενες χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, όπως τον Ι. Κιοσέ, όταν, στις αρχές του 2020, είχαν αιτηθεί κάτι μικροποσά της τάξεως των 200 ευρώ (μηνιαίως) για να μπορούν να προσφέρουν ένα καφέ – νερό κτλ. σε όσους τους επισκέπτονταν στα γραφεία τους, τους τα απέρριψε ενώ η στάση του τότε ήταν ότι οι Αντιπεριφερειάρχες να βάζουν τα χρήματα από την τσέπη τους ή να βρουν ένα τρόπο να πάρουν μια καφετιέρα να κάνουν κανέναν καφέ. Στη συνέχεια, προς το τέλος του 2020, το συγκεκριμένο αίτημα,  για τα συγκεκριμένα μικροποσά, έγινε αποδεκτό. Με την Κατερίνα Δαδαμόγια, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, ως φαίνεται, παραέγινε “LARGE” ο Γ. Κασαπίδης, κρίνοντας από το αίτημά της για 8000 ευρώ για τις ανάγκες των γραφείων τριών Αντιπεριφερειαρχών.

 

 

 

Kozan.gr: “Έφαγε άκυρο” το αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνας Δαδαμόγια για έγκριση ποσού 8000 ευρώ (με το ΦΠΑ), για την προμήθεια ειδών κυλικείου (καφέδες, νερά κ.α.) για τις ανάγκες του δικού της γραφείου κι άλλων δύο Αντιπεριφερειαρχών – Ο Πρόεδρος της Ο.Ε. αναγκάστηκε να το αποσύρει βλέποντας τις αντιδράσεις από συναδέλφους της ίδιας παράταξης (Bίντεο)

30 σχόλια

    • Όπου…..η Βασίλω πρώτη.
      Εφιάλτης σου έγινε ο Κασαπίδης.Αυτός χαίρεται τη ζωή του και συ μαραζώνεις. Γιατί; ; ;

      • Να δεις του χρόνου τι καλά θα τη χαίρεται όταν θα καλλιεργεί βατόμουρα και θα φαντασιώνεται μόνος του στα χωράφια λευκούς και πράσινους δράκους

        • Ο Κασαπίδης και τότε θα χαίρεται τη ζωή του. Είναι κρίμα που η μοναδική χαρά στη ζωή σου είναι να ταπεινωθεί ο Κασαπίδης !

          • Να την χαιρεται οσο θελει αυλικε! Αρκει να μην εχει καρεκλα εξουσιας γιατι εχει αποδειξει οτι ειναι ανικανος και επικινδυνος οπως και ο συρφετος του συμμαθητη του του ψεΚουλη. Στην προσωπικη του ζωη ας κανει οτι θελει δεν μας ενδιαφερει. Αλλα για το λιγο ακομη που θα εχει την καρεκλα της περιφερειας θα ζηταμε να φυγει γιατι τα εχει κανει μανταρα.
            Μαλλον εσυ πρεπει να εχεις το κριμα που δεν καταλαβαινεις αυτα τα πραγματα που ειναι αυτονοητα για την πλειοψηφια.

  • Απ όλους αυτούς, μόνο ο Βαβλιάρας βάζει το χέρι στην τσέπη! και όχι για …καφέδες.Για πολλά περισσότερα!!!
    Β.Κ.

      • Αχαχαχα γελάσαμε και σήμερα για τον αρσενικό περίγελο της ΖΕΠ. 2 λεπτά μιλήσαμε μαζί του και καταλαβαίνεις ότι ο τύπος είναι κλανιά μαγκιά και εξάτμιση… Τον ξέρουμε καλά στην Αιανή

  • Ε ρε κορόιδα οι υπόλοιποι που κουβαλούσαν ψήφους αυτοι ρε κερνανε με τα λεφτά των πολιτών πιασανε καρεκλες κ θα ξαναβγαίνουν αφου ο κοσμος αυτα θέλει

  • Μήπως τώρα τον καφέ τον φέρνουν με απευθείας πτήσεις από τη βραζιλία για να είναι φρεσκότατος;

  • 8000ευρω μέχρι τέλους του χρόνου δεν είναι καθόλου πολλά. Κρίμα που γίνατε σόου μπροστά στην αντιπολίτευση. Η αντιπολίτευση λευκό, ο κατανας. Τα δικά του έξοδα τα ξέχασε άραγε; Λυπαμε που το τερματίσατε. Και η διευθύντρια οικονομικών να στήριξει αμέσως τον Κιοσε.Τι σας έκανε η Δαδαμογια και τη χτυπάτε έτσι; Γιορτές έρχονται. Μεγάλη μιζερια και μισος και κουράσατε.

    • Δεν νομίζω Παναγιώτη!! Έχει ακριβώς την θέση που θέλει. Γι’ αυτό και είναι μες το μεγάλο χαμόγελο συνέχεια και κάποια άλλη είναι μες τα νεύρα και με κατεβασμένα τα μούτρα μέρα νύχτα.

  • Κ.ΚΙΟΣΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ,ΤΗ ΜΙΑ Η ΕΠΤΑΚ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ.ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

  • Η αχαριστία και η αγνωμοσύνη δεν είναι άπλα κακές συμπεριφορές και σημάδι των καιρών μας.
    Το να μην έχεις την καλή διάθεση να ανταποδώσεις την αγάπη η την βοήθεια σε κάποια βαθμό, σε κάποια μορφή, υποδηλώνει ψυχική φτώχεια και ναρκισσισμό. Το να βλάπτεις χωρίς ενδοιασμούς κάποιον που σου έχει φερθεί καλά, θεωρείται μια άσχημη συμπεριφορά.
    Ας μη ξεχνάμε όμως ότι και ο Ιούδας ήταν ένας από τους μαθητές του Ιησού.

  • Δεξιοι….μια ζωή κάνουν τους χουβαρντάδες με τα λεφτά του λαού

    Υ.Γ. Κασαπιδηδες Δαδαμογιες Κιοσες…και αυλικα βολεμενα τρολ πεφτετε πιο γρήγορα και απο ταχύτητα γυαλοκαθαριστήρα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.