Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος να Ζεις”: “Η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Κοζάνης κλείνει αλλά ο Δήμαρχος αγρόν αγοράζει”

12 Οκτωβρίου 2022
21:24
Η πρώτη κοινή συνέντευξη τύπου Μαλούτα – Κασαπίδη πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για την ανακοίνωση ανέγερσης ενός μνημείου.Την ίδια ώρα ο ιατρικός κόσμος της περιοχής έχει σημάνει συναγερμό για επικείμενη παύση λειτουργίας της Παιδιατρικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου γεγονός που μας τρομάζει. Χωρίς διάθεση συμψηφισμών και στείρας αντιπολίτευσης, εκφράζουμε την αγωνία μας για τον τρόπο που ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης θέτουν τις προτεραιότητές τους.
Περιμένουμε καιρό τώρα κινητοποίηση των τοπικών αρχών για τον τερματισμό της ολιγωρίας της 3ης ΥΠΕ και της διοίκησης του Μαμάτσειου σχετικά με την υποστελέχωση όχι μόνο της Παιδιατρικής Κλινικής αλλά όλου του Νοσοκομείου μας.
Αντ΄ αυτού γινόμαστε δέκτες πλήρους αδιαφορίας.
Κάποιους ίσως να τους βολεύει ένα διαλυμένο Μαμάτσειο.
Σας καλούμε σε άμεση λήψη κάθε δυνατής πρωτοβουλίας και δηλώνουμε την πρόθεση μας για στήριξη σε κάθε επίπεδο.
Η υγεία των παιδιών μας και όλων μας είναι αδιαπραγμάτευτη, περιμένουμε ουσιαστικές πολιτικές παρεμβάσεις, όχι άλλο άρτο και θεάματα, φτάνει!

8 σχόλια

  • Σωστοι.Πιεστε και εσεις απο την πλευρα σας να δοθουν κινητρα απο την περιφερεια στους γιατρους για να ερχονται γιατροι στη Δ.Μακεδονια.Το δρομο και το παραδειγμα το εχει δειξει ο π. περιφερειαρχης κ.Καρυπιδης και ο αντιπεριφερειαρχης κ. Γιαννακιδης.Αυτοι τι κανουν τασα χρονια;ακομα δεν καταλαβαν πως οι γιατροι χωρις κινητρα δε δειλωνουν νοσοκομεια της δ.μ;

  • Σωστοι.Πιεστε και εσεις απο την πλευρα σας να δοθουν κινητρα απο την περιφερεια στους γιατρους για να ερχονται γιατροι στη Δ.Μακεδονια.Το δρομο και το παραδειγμα το εχει δειξει ο π. περιφερειαρχης κ.Καρυπιδης και ο αντιπεριφερειαρχης κ. Γιαννακιδης.Αυτοι τι κανουν τασα χρονια;ακομα δεν καταλαβαν πως οι γιατροι χωρις κινητρα δε δηλωνουν νοσοκομεια της δ.μ;

  • Όχι αγρόν αγοράζει αγρό ξεπουλάει έχει ξεπουλήσει όλα τα χωράφια και τα βοσκοτόπια για φωτοβολταϊκά για το νοσοκομείο θα ενδιαφερθεί.

  • Μη ρα τουν λαζου….εχ δλιες….τοσα φωτοβολραικα στουν δημου κατα που να παει??? Νοσοκομεια και χαμπαρια….ι λες και τι εγινιν που τοσα χρονια που ειχαμι

  • Απορώ γιατί κάνουν καινούργια πτέρυγά ότι περιστατικό έρχεται φεύγει για άλλο νοσοκομείο. Να διώξουν τους διευθυντές και να δείτε ότι θα έρθουν γιατροί. Αλλιώς να πάρουν πληρώματα ασθενοφόρων για να τους ξελασπώσουν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.